בווידאו: התגובות לאחר הדרבי החיפאי
הפועל חיפה הודיעה הערב (שני) כי הבלם הסרבי ניקולה גולאן ינחת מחר בישראל והוא צפוי להצטרף לסגל של חיים סילבס. גולאן בן ה-30 היה מועמד בעבר למכבי חיפה והפועל תל אביב בין היתר, ואולי הפעם סוף כל סוף גם ישחק בליגת העל, כשהאדומים מהכרמל ימלאו את החלל שנוצר עם עזיבת גבריאל תמאש.
גולאן, שיכול לשחק גם כמגן שמאלי וקשר, היה בארבע השנים האחרונות במוסקרון הבלגית. את דרכו החל בפרטיזן בלגרד ומשם נמכר בגיל 18 תמורת 2.5 מיליון יורו לפיורנטינה, במדיה שיחק תשע פעמים. הוא הושאל לסמפדוריה, מינכן 1860, אמפולי וקייבו, ושיחק גם במודנה לפני שחזר לפרטיזן ב-2013. עונה לאחר מכן שיחק במאיורקה שהייתה בליגה השנייה בספרד. לגולאן גם 23 הופעות בנבחרת ספרד הצעירה. 
בעונה הקודמת, בה שיחק כאמור במוסקרון, רשם הסרבי 26 הופעות בהרכב ותופקד בעיקר כמגן שמאלי. הוא בישל שני שערים והורחק פעמיים.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



