בווידאו: מסיבת העיתונאים של בית"ר ירושלים לפתיחת העונה
רגע לפני שהיא פותחת את עונת החזרה שלה לליגה הבכירה אחרי היעדרות של 51 שנה, סקציה נס ציונה ביצעה היום (חמישי) החתמה נוספת בדמות עדן שרם. החלוץ בן ה-26, שנבחן בקבוצה במהלך הקיץ וכבש בשניים ממשחקי ההכנה, חתם על חוזה לעונה אחת אחרי שהבקיע שני שערים בעונה הקודמת במדי הפועל קטמון.
שרם גדל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב וכבש שני שערים במדיה בליגת העל, לפני שעבר להפועל ראשון לציון. לאחר מכן חזר לשורות האדומים, עשה עונה של 11 שערים במדי ראשון לציון בלאומית והמשיך לבית"ר תל אביב רמלה (14 שערים בעונת 2016/17 אצל עמיר תורג'מן), מכבי נתניה, מכבי פתח תקוה וכאמור קטמון בעונה הקודמת.
עד כה היה לנס ציונה חלוץ טבעי אחד בסגל (ניר שרון) ושרם מצטרף אליו בהתקפה כשחקן החיזוק ה-14 של העולה החדשה במהלך הקיץ. נס ציונה תתחיל את העונה שלה במוצאי שבת, במשחק ביתי באצטדיון המושבה מול האלופה מכבי תל אביב (20:30, ספורט 4).
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים


