רגיל (2) 56
18:00

אנגולה

מצרים
מצרים מגיעה למשחק בראש שקט עם 6 נקודות וכבר הבטיחה את ראשות הבית. אנגולה, לעומת זאת, עם נקודה אחת בלבד, חייבת ניצחון
רגיל (2) 65
18:00

זימבבואה

דרום אפריקה
דרום אפריקה יודעת שתיקו עשוי להספיק לה כדי להבטיח את המקום השני (בזכות הניצחון על אנגולה). זימבבואה חייבת ללכת על כל הקופה ולנצח.
רגיל (2) 137
20:00

קובנטרי

איפסוויץ'
איפסוויץ' היא אחת הקבוצות המלהיבות באנגליה בשנתיים האחרונות, עם כדורגל התקפי ושוטף. קובנטרי בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל איפסוויץ' נלחמת על כל נקודה כדי להישאר בצמרת הגבוהה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 235
21:45

פטרבורו

רדינג
פטרבורו פייבוריטית קלה בגלל הביתיות והניצחון במפגש הישיר לפני שבועיים, אבל רדינג מספיק איכותית כדי לגנוב נקודה.
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו
סקציה נס ציונה מתחזקת: העולה החדשה הודיעה היום (שני) על החתמתו של הבלם הבלגי דריס ואוטנס. הבלגי בן ה-28 פתח את העונה עם ספרטה רוטרדם עמה הוא עלה לליגה הבכירה הקיץ. בעונה שעברה הוא פתח ב-27 משחקים בליגת המשנה אך לפני כן רשם ארבע עונות בליגה הבכירה. ואוטנס גדל במחלקות הנוער של פ.ס.וו. איינדהובן וגנק. את קריירת הבוגרים החל בבירסחוט הבלגית. הוא רשם גם תשע הופעות במדי הנבחרת הצעירה של בלגיה.
ואוטנס הוא שחקן החיזוק ה-12 שמגיע לקבוצה של עמיר תורג'מן הקיץ והוא יחזק את ההגנה של הכתומים אחרי עזיבתו של צליל נחמיה למכבי נתניה. נס ציונה תפתח את העונה בשבת עם משחק קשה על הנייר מול מכבי תל אביב האלופה, ואוטנס ינסה להיכנס לעניינים עד אז.


