בווידאו: התגובות של מכבי תל אביב לאחר המשחק בקרית שמונה
ממש כמו בעונה שעברה, גם בעונה הקרובה ישחק מתן בלטקסה בבני יהודה כמושאל ממכבי תל אביב. "כחלק מהסכם ההשאלה", אמרו באלופה, "סוכם עם בלטקסה כי המועדון ישמור לעצמו את האופציה להאריך את חוזהו של במכבי תל אביב לעונת המשחקים 2021/22".
מנכ"ל הצהובים בן מנספורד אמר לאתר הרשמי של המועדון: "מתן עשה התקדמות יפה מאז הצטרף למכבי בקיץ של 2017 וכתוצאה מכך היה חלק מסגל הקבוצה בקיץ ואף שיחק במשחק אלוף האלופים. כולנו מאמינים כי עדיף למתן להמשיך את ההתקדמות שלו ולשחק, לכן אנחנו שמחים להודיע כי הוא שוב יצטרף לבני יהודה בעונה זאת. כחלק מהדיונים עם מתן על ההשאלה, צירפנו אופציה להארכת חוזהו לעונת 21/22. אנו מחכים לקבל את מתן בחזרה בקרית שלום בקיץ ומאחלים לו בהצלחה במהלך תקופת ההשאלה".
בלטקסה (23), בוגר מחלקת הנוער של הפועל פתח תקוה, נמכר לצהובים בקיץ 2016. מחצית מעונת 2017/18 העביר כמושאל בהפועל עכו ואשתקד, כאמור, שיחק בבני יהודה וסייע לה לזכות בגביע המדינה.
בנוסף, בני יהודה מנהלת מגעים עם מכבי פתח תקווה להעברתו של הקשר ארמנדו קופר, כאשר הכתומים מוכנים לפצות את קבוצתו של גיא לוזון בתמורה להתרת חוזהו של השחקן הפנמי.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם