בווידאו: צפו באוהדי בית"ר מקבלים את הקבוצה בשעת לילה מאוחרת
בית"ר ירושלים נחתה הלילה (בין שלישי לרביעי) בנתב"ג לאחר מחנה אימון של עשרה ימים בפולין. כ-150 אוהדים מארגון "לה פמיליה" המתינו לקבוצה בשדה התעופה למרות השעה המאוחרת ועודדו את השחקנים. ביום ראשון תערוך הקבוצה את משחק גביע הטוטו הראשון שלה בעונה הזו, נגד נס ציונה העולה החדשה בטדי.
רוני לוי סיכם את מחנה האימונים ואמר: "היו עשרה ימים מאוד אינטנסיביים, עשינו עבודה טובה מאוד, החבר'ה עבדו מצוין, הייתה רצינות ואווירה טובה מאוד, זה עוד שלב חשוב בדרך להתחבר ולהיות קבוצה טובה. אנחנו צריכים להתחזק בעוד מספר עמדות אבל אנחנו בדרך הנכונה".
טל בן חיים, שלאורך מרבית המחנה היה פצוע ושותף רק במשחק האחרון, הוסיף: "במשחק נגד מ.ס אשדוד עברתי פציעה קטנה וחזרתי לאט לאט. שיחקתי במשחק האחרון והרגשתי לא רע ולאט לאט אחזור. אנחנו חוזרים לארץ הרבה יותר מגובשים ומחכים למשחק הראשון".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
כעת החיפושים של בניון והצוות המקצועי מתמקדים אך ורק בבלם זר. בנוגע למגן שמאלי, בשלב הזה אין תקציב למגן זר או ישראלי משמעותי. בבית"ר יעשו חושבים בנוגע לתפקיד ורק לאחר שתיפתר סוגיית הבלם והעלויות שלו, לא מן הנמנע כי מקס גרצ'קין יהיה המגן השמאלי הפותח לעונה הקרובה ובנוסף יובא מגן צעיר בעלויות נמוכות שיתמודד איתו על התפקיד.
בתוך כך, בקבוצה ממתינים למוצא פיו של משה חוגג ולהחלטות שיקבל בנוגע לאוהדים. בימים האחרונים בדקו בבית"ר את האופציות המשפטיות להתמודד מול אירגון "לה פמיליה", כולל שיחות ראשוניות עם נציגי השר לביטחון פנים גלעד ארדן והיחידה למניעת אלימות וגזענות בכדי להבין אילו אופציות עומדות בפני המועדון במידה שייצא להתמודדות הזאת.


