דידייה קוגבניה חוזר לישראל. החלוץ הטוגולזי בן ה-23 חתם היום (שני) לעונה אחת בהפועל חדרה והוא יהיה הזר הרביעי של הקבוצה העונה. קוגבניה שיחק בעבר בבית"ר תל אביב רמלה, מ.ס. אשדוד ועירוני קרית גת, אך זכור בעיקר מהתקופה שלו במכבי נתניה, כשהיה שותף לעלייה של הקבוצה לליגת העל עם עשרה שערים בעונת 2016/17. את חצי העונה האחרונה בילה קוגבניה בהשאלה מנתניה לדילה גורי הגאורגית, במדיה כבש ארבעה שערים ב-11 הופעות.
קוגבניה אמר לאתר של הפועל חדרה לאחר החתימה: "הגעתי למקום מצוין. אני נמצא עם השחקנים והצוות כבר כמה ימים ומבין את הקסם של הקבוצה הזו. אני שמח לחזור לשחק בליגה בישראל ומחכה כבר שזה יתחיל. אני מאמין שתהיה לנו קבוצה טובה וקורא לכל האוהדים להגיע כבר בגביע הטוטו מול קרית שמונה".
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן