בווידאו: אימון הפתיחה של בית"ר ירושלים
בית"ר ירושלים ממשיכה במסע ההכנה שלה בפולין לקראת העונה הקרובה, אבל מאחורי הקלעים במועדון ממשיכים להתעסק ביחסים המתוחים בין הבעלים משה חוגג לארגון "לה פמיליה", זאת בעקבות אימון הפתיחה הסוער שלווה בקללות של חלק מהאוהדים לקשר החדש עלי מוחמד.
היום (ראשון) הארגון הוציא הודעה בתגובה לדברים של חוגג ובה נכתב: "לאור כל ההתרחשויות בשבוע האחרון, חשוב להבהיר שהארגון תמיד פעל ויפעל כדי לתמוך בבית"ר ולדחוף אותה כמה שיותר קדימה ובכל מצב. בשבועות האחרונים שתקנו על מנת לנסות ולתת שקט, שקט שחזר אל הארגון בהתקפות מגורמים שונים".
עוד נמסר בהודעה: "ארגון לה פמיליה הוא ארגון אוהדים. לא זכור לנו מעולם שפסלנו את שחקן הקבוצה עלי אל פז (מוחמד), אבל כן זכור לנו שגורמים מסוימים שמו את ארגון לה פמיליה כמטרה נוחה, בעיקר לתקשורת. אנחנו קוראים ופונים מכאן לכל האוהדים להתחיל את השנה החדשה כמו הסיומת של עונה קודמת, ללא שירים גזעניים ביציעים וללא שום קריאות גזעניות וכל הקשור לפגיעה במועדון".
יש לציין כי למרות ההודעה המפוייסת של ארגון האוהדים, היא עדיין לא כוללת את ההוראות הברורות של משה חוגג שהארגון יגנה את הקריאות נגד עלי מוחמד באימון הפתיחה וכמו כן שהוא יצהיר על תמיכה בכל שחקן מכל דת ויילחם בגזענות, דבר שכרגע בארגון לא מוכנים לעשות.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


