בווידאו: הפועל חיפה פותחת את עונת 2019/20
אחרי יום שלם של חיפושים, תעלומת גבריאל תמאש הגיעה לסיומה. בהפועל חיפה טענו היום (ראשון) שהבלם הרומני לא חזר למתחם מחנה האימונים של הקבוצה מערב חופשי ברומניה, ומשעות הבוקר ניסו לאתרו כדי להבין איפה הוא. גורמים בהנהלה טענו שהיה להם הסכם עם הבלם, לפיו הוא יחזור למלון בתום הערב חופשי ויגיע לארוחת הבוקר המשותפת במלון, אבל הוא לא חזר ולמרות תקוות אנשי הקבוצה לא היה על האוטובוס שלקח את השחקנים לאימון הערב בשעה 18:00 ולא הופיע גם לאחר מכן.
"כרגע רק חשוב לנו לדעת שהוא בסדר", אמר הבעלים יואב כץ, כשבמועדון גבר החשש לשלומו של תמאש בעקבות הניתוק הממושך. "אנחנו ממתינים ומנסים לאתר אותו כדי להבין מה קרה".
יואנה תמאש, אשתו של הבלם, הבהירה כי גם לה הוא לא עונה ואמרה לאתר CANCAN: "אין לי מושג איפה הוא, איך אדע? אני עם המשפחה שלי ומאוד עסוקה. לא הצלחתי לדבר איתו, אני לא יודעת איפה הוא כרגע".
בשעות הערב, לאחר שאימון הקבוצה הסתיים והשחקנים חזרו למלון, תמאש יצר קשר עם המנכ"ל אורן שטרלינג והרגיע את אנשי הקבוצה. "תגידו לאשתי שהכול בסדר", ביקש.
מוקדם יותר טענו שחקנים שיצאו עם תמאש כי הוא אכן חזר איתם למלון בלילה, אבל הוא לא נמצא בו כעת ובמועדון לא הצליחו לתפוס אותו משעות הבוקר. כזכור, רק לפני כמה ימים חתמו הבעלים יואב כץ ותמאש על חוזה מחודש לעונה נוספת, כשבתוך החוזה ישנם סעיפי משמעת.
כעת בקבוצה יצטרכו לקבל החלטות בנוגע אליו, אבל רק לאחר שיבינו ממנו מדוע נעדר במשך יום שלם כמעט. "הוא נעלם לחלוטין", אמר גורם במועדון. "ברור שזה לא מקובל עלינו, אבל בואו נראה מה קרה ורק אז נשפוט".
שחקן בקבוצה ניסה להרגיע וסיפר שהערב החופשי של הקבוצה המשיך גם עם בוקר חופשי: "היה לנו בוקר חופשי. אנחנו במדינה שלו והוא בטח ניצל את זה. אל תעשו מזבוב פיל לפני שבכלל קרה משהו".
(עדכון ראשון: 16:05)
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין