מהראן לאלה זוכרים? החלוץ הרשים הערב (רביעי) במשחק האימון של הפועל חיפה מול גלוריה בוזאו הרומנית מליגת המשנה. לאלה צפוי לחתום על חוזה לעונה וזאת לאחר שהמאמן חיים סילבס הביע את הפתעתו לטובה בפני הבעלים.
במחצית הובילו שחקניו של חיים סילבס 0:1 משער שכבש עדן בן בסט בדקה ה-30 אחרי בישול של גילי ורמוט. הקבוצה הרומנית השוותה בתחילת המחצית השנייה. לקראת הסיום כבש לאלה צמד לאחר שני בישולים של אופק פישלר וגיא חדידה, שגם הם נכנסו כמחליפים. בדקה ה-90 מנע השוער הרומני מלאלא כיבוש של שלושער לאחר שהדף לקרן נגיחה של החלוץ הוותיק לחיבורים. חיים סילבס שיתף במחצית השניה את כל שחקני הסגל למעט לירן סרדל שנעדר מהמשחק בשל חום גבוה.
הבעלים יואב כץ אמר: "בסך הכל נהנתי מהקבוצה מהרצון שהשחקנים הפגינו ומהשילוב בין צעירים לותיקים במחצית השנייה, כמובן שיש לנו עוד הרבה מה לשפר". חיים סילבס: "זה לא היה משחק גדול שלנו, אבל הופענו בצורה תחרותית וטובה במיוחד לנוכח היממה העמוסה שעברה אלינו, וכמובן תמיד טוב לפתוח מחנה אימונים עם ניצחון". זהו הניצחון השלישי של הפועל חיפה בשלושת משחקי ההכנה ששיחקה עד כה, קודם לכן גברה על הפועל רעננה והפועל עכו.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


