בווידאו: הפרישה של גל אלברמן
נשאר ירוק גם אחרי הפרישה: גל אלברמן סיכם עם ראשי מכבי חיפה על מינויו לעוזר מאמן. קשר העבר, שפרש בתחילת יוני האחרון ממשחק פעיל, יחליף בתפקיד את לואיס בואה מורטה הפורטוגלי שעבר לאברטון וישמש כעוזרו של מרקו בלבול. אלברמן, שזכה בחמש אליפויות במהלך הקריירה , שיחק בשנתיים האחרונות במכבי חיפה אבל בגיל 36 החליט לתלות את הנעליים אחרי שלא הצליח להתאושש מפציעה קשה.
מכבי חיפה הגישה הצעה רשמית לקשרה בעונה החולפת ז'ורז' מאנג'ק לחוזה ארוך טווח. על פי הגורמים במועדון, מדובר בחוזה עם תנאים משודרגים וכעת בחיפה מחכים לתשובתו של הקשר הקמרוני. מאנג'ק כבר הביע ברשתות החברתיות את רצונו להישאר, ובחיפה מקווים שהמשא ומתן ייגמר במהירות כדי שהשחקן יצטרף לאימונים וימשיך במועדון לעוד שתי עונות לפחות. אם מאנג'ק לא יגיע, בקבוצה ינסו להנחית קשר זר אחר או לצרף את ניקו אולסק ממכבי נתניה.
בינתיים, בקבוצה ממשיכים בהכנות לקראת המפגש הראשון במוקדמות הליגה האירופאית מול מורה הסלובנית ביום חמישי. רמי גרשון צפוי לפתוח בהרכב. כזכור, למרות שהבלם היה מחוץ לתוכניות המקצועיות, בצוות המקצועי שינו גישה והחליטו לאחר מחנה האימון להשאיר את השחקן בסגל. במועדון מקווים שגרשון יציג את היכולת שהציג במחנה האימונים.
במשחק נגד מורה תתוגבר תחנת הרכבת חיפה חוף הכרמל הסמוכה לאצטדיון במנהלים, דיילים ומאבטחים. בסיום המשחק תופעל רכבת מיוחדת מתחנת חוף הכרמל לתחנת תל אביב סבידור מרכז בשיטת "מלא וסע". הרכבת תעצור בתחנות: בנימינה, חדרה, נתניה, ספיר, בית יהושע, הרצליה, תל אביב אוניברסיטה וסבידור מרכז. זמן יציאה משוער של הרכבת: 22:48.
יתרון (1) 149
18:00

הפועל גליל עליון
(5+)

בני הרצליה
גליל היא הקבוצה ההתקפית החלשה בליגה עם מעט יותר מ 70 נקודות למשחק. להרצליה התקפה מהטובות בליגה והיא בכושר מעולה.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.
מי תבקיע יותר עד דקה 15 (1) 308
22:00

אלצ'ה

ריאל מדריד
ריאל תתסער כבר בפתיחה על אלצ'ה בניסיון להכריע את המשחק מוקדם ולא לאבד כוחות לקראת משחק ליגת האלופות באמצע השבוע. היחס בהחלט גבוה.


