החלוץ עומאר טונקארה לא עלה על הטיסה לישראל וככל הנראה לא יצטרף לעירוני קרית שמונה. טונקארה שכבר סיכם את תנאיו, היה אמור להמריא אתמול על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום, אבל לא עשה זאת ובקרית שמונה משוכנעים שהוא מנסה למשוך זמן כדי למצות אופציות אחרות.
במועדון הצפוני הכינו חלופות ומי שצפוי להגיע במקום טונקארה הוא מירקו איבנובסקי. החלוץ בן ה-29 שכבר ניהל מו"מ עם הפועל חיפה לפני שנה, סיים את חוזהו בהיידוק ספליט וצפוי להגיע ממנה ללא תמורה. איבנובסקי כבש בעונה החולפת 5 שערים בליגה הקרואטית ויש לו 27 הופעות בנבחרת צפון מקדוניה - אם כי הוא לא הוזמן אליה מאז 2015. הוא אמור לחתום בקרית שמונה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת.
הערב תערוך הקבוצה מסיבת העיתונאים לרגל פתיחת העונה כשהבעלים איזי שרצקי והמאמן מסאי דגו יישאו דברים. במסיבת העיתונאים יוצג גם הבלם הצעיר עידן נחמיאס כקפטן החדש של הקבוצה במקומו של עדן שמיר שעזב להפועל באר שבע. במקביל בקבוצה ממשיכים לחפש אחר פליימייקר שיחליף את ואלון אחמדי שדורש לעזוב את הקבוצה.
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.
מי תבקיע יותר עד דקה 15 (1) 308
22:00

אלצ'ה

ריאל מדריד
ריאל תתסער כבר בפתיחה על אלצ'ה בניסיון להכריע את המשחק מוקדם ולא לאבד כוחות לקראת משחק ליגת האלופות באמצע השבוע. היחס בהחלט גבוה.


