בווידאו: סקציה נס ציונה חוגגת עלייה
סקציה נס ציונה החתימה הערב (רביעי) לעונה אחת את המגן/בלם רמאריק אטו. הקונגולזי בן ה-24 מגיע מבית"ר תל אביב רמלה, בה שיחק בחמש השנים האחרונות בליגה הלאומית, פרט לגיחה קצרה לחצי עונה בדילה גורי הגאורגית. אטו שימש גם כקפטן בית"ר תל אביב וכבש שלושה שערים בעונה שעברה.
העולה החדשה לליגת העל צירפה מוקדם יותר היום את המגן/קשר השמאלי רז נחמיאס. השחקן בן ה-23 חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת באמצעות סוכנו גלעד קצב, אחרי שכבש ארבעה שערים במדי הפועל רמת גן בליגה הלאומית בעונה החולפת. נחמיאס גדל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב ולמעשה מגיע ממנה כמושאל לנס ציונה. השחקן שרשם הופעות בנבחרות הצעירות של ישראל אמר לאחר החתימה: "אני שמח לחתום במועדון סקציה נס ציונה, מבטיח להחזיר על האמון שנתנו בי ולשמח את הקהל. אני מאמין שתהיה לנו עונה נפלאה".
פרט לשני המגנים, הקבוצה של עמיר תורג'מן צירפה עד כה את אילון ירושלמי כמושאל ממכבי נתניה ואת הקשר האלבני סאביין לילאי. כמו כן, הקפטן סהר לוי האריך את חוזהו בשנתיים נוספות וגם בן סיטלקול ורז שטיין חתמו על חוזים חדשים. השלב הבא מבחינת הכתומים הוא החתמת שוער, כאשר עומרי גלזר ממכבי חיפה וחביב אוחיון ממכבי תל אביב הם שני המועמדים הבכירים להגיע כמושאלים לעונה הקרובה.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.