הפועל כפר סבא הודיעה היום (רביעי) על החתמתו לשנתיים של הבלם סודיק אטנדה. הניגרי בן ה-25 סיים את חוזהו בפרטיזני טיראנה האלבנית ועוד לפני כן שיחק בקבוצת אפולוניה, גם היא מאלבניה. בסך הכל הוא שיחק בחמש שנים וחצי האחרונות בליגה האלבנית.
אטנדה הצטרף לבן ארצו, בנג'מין קוקו, ששיחק בהפועל כפר סבא גם בשנה שעברה בליגה הלאומית. מעבר לכך המאמן אופיר חיים ממשיך לחפש זרים נוספים בעמדות של קשר אחורי, קשר התקפי ושחקן כנף.
העולה החדשה הודיעה גם על צירופו של רוי רונן. החלוץ בן ה-21 שיחק במחלקות הנוער של מכבי והפועל תל אביב. את העונה שעבר הוא התחיל בהפועל פתח תקוה ובינואר עבר לעירוני קרית שמונה.
מאמן השוערים קאלה דרשלר (45) ימשיך עם הקבוצה לעונה נוספת. השוער ששיחק בליגת העל במכבי תל אביב, בית"ר ירושלים הפועל באר שבע, הפועל פתח תקוה והפועל חיפה, ואימן במחלקת הנוער של מכבי תל אביב, אמר: "אני שמח להמשיך במועדון בליגת העל. יש לנו שוערים טובים ונעבוד קשה כדי להצליח".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


