בווידאו: גיא חיימוב מדבר לפני היציאה למחנה האימונים
בזמן שמכבי חיפה עדיין מחכה להחלטת איסטנבול בשאקשהיר בעניינו של קרים פריי, בטורקיה מדווחים היום (שבת) כי הקשר עשוי להשתלב בטרייד שתבצע סגנית האלופה עם ריזספור. על פי העיתון "פנאטיק", בשאקשהיר רוצה לרכוש את החלוץ הקוסוברי ודאט מוריץ' (17 שערים ו-8 בישולים בעונה החולפת) ומוכנה להציע תמורתו סכום כסף ושחקן נוסף. ריזספור מעוניינת שזה יהיה פריי בן ה-25, לו יש חוזה לעונה נוספת בבשאקשהיר וכאמור הצעה ממכבי חיפה לחזור לסיבוב נוסף.
הירוקים ממשיכים בינתיים במחנה האימונים באוסטריה, אליו הצטרפו אתמול גם שחקני הרכש דולב חזיזה ויובל אשכנזי. השניים ערכו אימון קל לאחר הנחיתה וזכו לטקס חניכה מחבריהם החדשים.
מי שכבר לא משתייך למכבי חיפה הוא לואיס בואה מורטה הפורטוגלי, שהיה עוזר המאמן של מרקו בלבול והצטרף לאחרונה לצוות האימון של אברטון. בראיון ל"ליברפול אקו" הסביר: "היה לי קשה לסרב להצעה כזו. אני מאמן שחי כדורגל ועם תשוקה רבה למקצועה. אני מודע לאחריות שיש עליי. למדתי ממאמנים רבים במהלך הקריירה שלי, ביניהם גם אברהם גרנט".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד


