קשר מכבי חיפה גל אלברמן צפוי להודיע בשבוע הבא רשמית על פרישה. הקשר הזמין הערב (חמישי) אנשי תקשורת ואנשי מקצוע לאירוע שייערך בחמישי הבא ולמרות שלא הודיע על זאת רשמית, גורמים המעורים בפרטים טוענים שהקשר יודיע באותו אירוע על פרישה באופן רשמי.
לוואלה! ספורט נודע שבשבוע שעבר קיבל אלברמן הצעה מהפועל באר שבע לשמש כעוזר המאמן של ברק בכר, אך הוא לא ענה להצעה ולכן מונה גיא צרפתי. גם מכבי חיפה, קבוצתו הנוכחית של אלברמן, העבירה לו הצעה לפיה הוא יהיה אחד מעוזרי המאמן של מרקו בלבול ואלברמן צפוי להשיב להצעה בקרוב. הסיכויים שאלברמן יהיה חלק מהצוות המקצועי של מכבי חיפה גבוהים.
אלברמן בן ה-36 הוא בנו של שמעון אלברמן, שחקן מכבי פתח תקוה ונבחרת ישראל בכדוריד בעבר. הקשר גדל במכבי פתח תקוה ושם גם עלה לבוגרים ב-2000. הוא שיחק אצל המלאבסים חמש שנים עד שעבר לטנריפה מליגת המשנה בספרד. אחרי חצי עונה בטנריפה, חזר לישראל וחתם בבית"ר ירושלים של ארקדי גאידמק, בה שיחק שתי עונות וחצי ואף זכה עם הקבוצה בשתי אליפויות ובגביע. ב-2007/8 נבחר אלברמן לכדורגלן העונה. ב-2008 ניסה שוב את מזלו באירופה ועבר לבורוסיה מנשנגלדבאך, שם שותף ב-16 משחקים בעונתו הראשונה אבל לא שיחק בכלל ב-2009/10.
ב-2010 חזר שוב לישראל וחתם במכבי תל אביב, במדיה שיחק עד 2017 וזכה איתה בשלוש אליפויות ובגביע אחד. ב-2017 ואחרי עונה במהלכה לא זכה ליותר מדי קרדיט אצל הצהובים, עבר אלברמן למכבי חיפה וחתם אצלה לשנתיים. לאלברמן יש גם 36 הופעות במדי הנבחרת ושער אחד, אותו כבש במשחק אימון מול בלארוס.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון


