קפטן הפועל תל אביב, אוראל דגני, פרסם היום (שני) פוסט באינסטגרם ובו סיפר בין היתר שהוא מחזיק בהצעות מהארץ ומחו"ל. לדגני יש בחוזהו סעיף יציאה ואם תמצא קבוצה שתעמוד בו, הוא יוכל לעזוב בכפוף למו"מ שינהל איתה.
דגני כתב הבוקר: "זהו, זה נגמר! עונה מתישה שהחלה מקרטעת והסתיימה עם המון לב, נשמה וחיבור. ברמה הקבוצתית הצלחנו להתייצב והמטרה הלאה היא להחזיר ולייצר את ההרתעה שנקראת 'הפועל תל אביב'. ברמה האישית? הגנה חזקה, לענוד בגאווה את סרט הקפטן ולשחק במדי הנבחרת שלנו. אז עונת 'השמועות' החלה ואני מבטיח לעשות סדר כשאצטרך. זה נכון שיש הצעות גם כאן וגם מעבר לים ועד שלא יגידו לי אחרת - אני הפועל".
אחמד עאבד לא בתכניות והוא התבקש למצוא קבוצה אחרת. עאבד הוא אחד מבכירי המרוויחים בהפועל תל אביב והוא יישאר בסגל רק אם יסכים לקיצוץ משמעותי, כ-40 אחוז משכרו.
בינתיים המאמן ניסו אביטן ממשיך לתכנן את העונה הבאה ומתמקד במציאת חלוץ. פייסל מוליץ' לא בתכניות, נריוס ולסקיס סיים את דרכו בקבוצה והחלוצים היחידים בסגל הם שחר הירש ועומר דמארי שמצוי בשלבי החלמה מפציעה. אביטן בוחן את מועמדותם של חלוצים זרים וגם של ישראלים.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם