עמיר תורג'מן מונה הבוקר (שני) למאמנה של סקציה נס ציונה. ביום שישי נפגש היו"ר אלי כהן עם שרון מימר ולפני כן עם תורג'מן ויובל נעים, אך אתמול בערב בישיבת הנהלה הוחלט למנות את תורג'מן. החוזה של תורג'מן הוא עד תום העונה עם אופציה לעונה נוספת. הוא ירוויח כ-90 אלף דולר. מי שעוזב את הקבוצה הוא עופר טסלפפה שהוביל את העולה החדשה לליגת העל, אבל לא יכול להמשיך לעמוד על הקווים משום שאין לו תעודת פרו.
תורג'מן בן ה-46 אימן לאורך הקריירה את קבוצת הנוער של מכבי תל אביב, בית"ר תל אביב/רמלה, היה עוזר מאמן בנבחרת ישראל ובשנה האחרונה רשם קדנציות קצרות במ.ס אשדוד ובני סכנין, כאשר בשני המקרים הוא לא סיים את העונה ופוטר במהלכה. כשחקן רשם קריירה ארוכה בליגה הבכירה, במהלכה עבר במכבי תל אביב, עירוני אשדוד, הפועל חיפה, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הכח עמידר רמת גן והפועל נצרת עילית. הוא גם רשם 13 הופעות בנבחרת ישראל וכבש במהלכן פעמיים.
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
