אורי גוטמן מונה הערב (ראשון) למאמנה החדש של הפועל חדרה. גוטמן, בנו של המאמן הוותיק אלי גוטמן, מקבל הזדמנות ראשונה להיות מאמן ראשי אחרי שבשנים האחרונות הוא בעיקר שימש כעוזרו של יוסי אבוקסיס - העונה בבני יהודה ולפני כן גם בבני סכנין. גוטמן מחליף בתפקיד את ניסו אביטן שהוליך את הקבוצה לעונה יפה מאוד בליגת העל. רון קלר, מי ששימש כעוזרו של אביטן וכמאמן הזמני במחזורי הסיום, יהיה עוזר המאמן גם בעונה הבאה ויחכה להזדמנות שלו.
גוטמן אמר לאתר הרשמי לאחר החתימה: "אני שמח ומאושר לצאת לדרך החדשה ומאמין שהחיבור להפועל חדרה יעשה טוב לשני הצדדים. אני מגיע למועדון משפחתי ושמח, ומאמין שנוכל לעשות דברים יפים יחד".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות