עיקרי הדברים
- 25 אלף צופים צפויים להגיע לטדי הערב.
- קלינגר: "חייבים להיראות בצורה מכובדת"
- הכי מבוקשים אצל שחקנים: חולצות של גריזמן, קוסטה וגודין.
בית"ר ירושלים השלימה את ההכנות האחרונות שלה לקראת משחק הידידות המסקרן נגד אתלטיקו מדריד (19:30, ערוץ הספורט). נכון להבוקר נותרו כמה אלפי כרטיסים אחרונים למשחק שייערך בטדי מלא. נושא השאטלים נפתר אתמול כאשר עיריית ירושלים לקחה על עצמה את הסעות האוהדים, אך במשטרה חוששים מעומסי תנועה כבדים בתוך העיר ובדרכים המובילות אליה וממליצים לקהל להקדים ולהגיע לאיצטדיון. ההערכה היא שלפחות 25 אלף איש יהיו הערב בטדי.
בצד המקצועי, ניר קלינגר הראה לשחקניו קטעי וידאו ממשחקי אתלטיקו מדריד. קלינגר לא התייחס לשחקנים ספציפיים אלא שם דגש על התנועה, הצטרפות ומצבים נייחים. המאמן אמר לשחקנים בנוגע לאסיפה שלשום: "צחקתם שאמרתי שאעשה וידאו של אתלטיקו? אפילו לא שמתי לב, בכל מקרה התכוונתי לזה ברצינות, אנחנו צריכים להיראות בצורה מכובדת".
עידן ורד ומיקי סירושטיין יישבו על ספסל הקבוצה אך לא צפויים לקחת חלק במשחק. המועדונים סיכמו על כך שיתאפשרו 11 חילופים לכל צד. אחד הדיונים באימונים האחרונים היה מאיזה שחקן שווה לקחת חולצה בסיום. השחקנים בונים על כך שלכל שחקן אתלטיקו ישנן שתי חולצות, כאשר המבוקשות ביותר הן של אנטואן גריזמן, דייגו קוסטה וגודין.
בימים הקרובים אמורים אלי אוחנה ויוסי בניון להודיע לניר קלינגר כי הוא לא ימשיך במועדון ומי שיתמנה באופן רשמי יהיה רוני לוי. בבית"ר עוקבים אחרי מספר זרים פוטנציאליים ויגבירו את המו"מ עם כמה מהם לאחר סיום הליגות באירופה. בשלב זה, בבית"ר מחפשים אך ורק שחקנים חופשיים.
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.


