יתרון (7) 340
00:00

מיאמי היט
(2.5+)

מינסוטה טימברוולבס
מיאמי מגיעה בכושר מצוין עם רצף של ארבעה ניצחונות ותנסה לנצל את הביתיות. מינסוטה (21-13) מחזיקה במאזן טוב יותר, אך היא פגיעה במשחקי חוץ מול הגנות קשוחות.
יתרון (7) 351
03:00

שיקגו בולס

שארלוט הורנטס
(1.5+)
שארלוט ברצף הפסדים ומחזיקה באחד המאזנים החלשים בליגה (11-23). שיקגו לא יציבה , אך בביתהיא אמורה לשלוט.
יתרון (7) 358
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

בוסטון סלטיקס
(1.5+)
למרות הטיסה לחוף המערבי, העומק והגיוון של בוסטון בדרך כלל מנצחים משחקי צמרת כאלה.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
זעם גדול בעירוני קרית שמונה על השיפוט בהפסד 3:2 למ.ס. אשדוד אתמול (שבת) וגם על היכולת של השחקנים. הבעלים של המועדון איזי שרצקי היה כעוס מאוד ואמר: "לא נבקש להכניס VAR כי כמה קבוצות אחרות כבר ביקשו וזה לא הצליח. בהתאחדות יודעים על כל המשחקים שהשופטים דפקו אותנו, אבל בלי קשר לזה - אין לנו קבוצה, אנחנו מאוד גרועים". למרות הביקורת, שרצקי הבהיר אתמול לסובבים אותו שהוא לא מתכוון לבצע זעזוע בצוות המקצועי בשלב הזה.
במועדון חוששים מאוד מירידת ליגה, אחרי שההפסד אתמול קירב אותם כדי חמש נקודות מהקו האדום. "אין ספק שעכשיו אנחנו חזק במאבק ההישרדות", אמר שחקו בקבוצה "במקום לדעת לשמור על התיקו שהיה משאיר אותנו רחוקים מהקו האדום, חטפנו בדקה ה-88 כמו קבוצה נאיבית".
במועדון הוסיפו אתמול: "פשוט הזוי מה שקורה לנו, אנחנו בתוך כדור שלג שחייבים לעצור". לגבי ה-VAR אמר אותו גורם: "זה היה יכול לעזור מאוד. היה הרבה יותר קריטי שיהיה שימוש במערכת הזו בפלייאוף התחתון מאשר בפלייאוף העליון".


