המאבק של פדרו גלבאן ומשפחו לקבלת תושבות קבע בישראל עולה שלב. נציגי השחקן פנו לשר הפנים בבקשה לקבל את המעמד והבקשה נבחנת. בינתיים, נציגי השחקן, קרוביו ומשפחתו מייצרים תמיכה גדולה מהציבור על ידי חתימות, שיתופים ברשת וסיוע מכל גורם אפשרי.
החל מאתמול בערב עשרות משחקני ליגת העל החלו להעלות פוסטים בנושא ובימים הקרובים שחקנים נוספים ואנשי כדורגל אמורים להצטרף לתמיכה. נציגי השחקן מאמינים שעם לחץ ותמיכה נכונה ניתן יהיה לפתור את הסוגיה ולהעניק לו מעמד של תושב קבע.
גלבאן נמצא בישראל כבר למעלה מעשור עם אשתו וארבע בנותיו. משפחתו דוברת עברית ועומדת בכל הקריטריונים לפיהם קיבלו בעבר ספורטאים זרים מעמד של תושב קבע בישראל.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה