בווידאו: מאות אוהדי הפועל חיפה פרצו למגרש כדי לעודד את השחקנים לקראת הדרבי
אוהדי מכבי חיפה השליכו היום (שבת) אבוקות במהלך אימון הקבוצה בכפר גלים לקראת הדרבי שייערך ביום שני (21:00, ספורט 5), אבל האירוע הזה הוביל להצתת מטע בננות סמוך וכעת החלה גם חקירה משטרתית בנושא.
מדוברות המשטרה (חוף) נמסר: "במוקד 100 התקבל דיווח כי במהלך אימון של מכבי חיפה במגרש האימונים של כפר גלים, הופעלו כ-20 אבוקות שחלקן הושלכו אל המגרש וחלקן למטע בננות בו התפתחה דליקה שטופלה על ידי מכבי האש. האירוע הסתיים ללא נפגעים ושוטרי תחנת טירת הכרמל, בשיתוף עם חוקרי מז"פ וחבלן שהגיע למקום, אספו ממצאים מהזירה, במסגרת חקירה שנפתחה לבחינת הנסיבות ואיתור מבצעי העבירה".
לאימון עצמו הגיעו כ-500 אוהדים ששרו לכבוד השחקנים וביקשו מהם בעקבות ארבעת ההפסדים הרצופים במשחק הדרבי בליגה: "תחזירו לנו את הכבוד". הקפטן נטע לביא הודה להם בשם הקבוצה ואמר: "הכי חשוב שכולנו נהיה ביחד. יחד נעשה את זה".
מכבי חיפה נמצאת כרגע במקום השלישי עם 37 נקודות, כאשר היא עשויה להבטיח עוד לפני המשחק את מקומה בפלייאוף העליון, על פי תוצאות היריבות במשחים שייערכו עוד קודם לכן. השוער גיא חיימוב והמגן הימני ארנסט מאבוקה ייעדרו בגלל צבירת חמישה כרטיסים צהובים.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב


