בווידאו: אורן יוסיפוביץ על שחקן העונה - דור מיכה
דווקא לאחר הניצחון המפתיע על הפועל באר שבע, שבה בשבוע שעבר הפועל תל אביב לסורה עם 0:0 חלש מאוד מול הפועל רעננה שהחזיר אותה, בצירוף הניצחון של מ.ס. אשדוד, לקרבות התחתית. היום (חמישי), קיימה הקבוצה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק החשוב מול מכבי נתניה ביום שבת, בו תקווה להשיג מרווח נשימה נוסף.
"זה משחק קשה", אמר קובי רפואה, הרחוק ארבע נקודות מהקו האדום. "נתניה בכושר מצוין, בצ'יראי חלוץ מצוין בכושר נפלא אבל גם לנו יש את המטרות שלנו. נגיע מוכנים, כמו שאנחנו מגיעים לכל משחק, ונעשה הכל כדי לקחת את הנקודות. מבחינתנו כל משחק זה גמר גביע העולם כדי להשאיר את הפועל תל אביב. אם היינו עושים 2-3 ניצחונות רצופים היינו בפלייאוף העליון היום, אנחנו כל הזמן מנצחים ואז מועדים במשחק הבא".
רפואה התייחס לשני שחקנים ספציפיים שעברו בין הקבוצות: "יש פה לחצים שונים, אני מאחל למוטי ברשצקי בהצלחה כי אני אוהב אותו. אני לא מתעסק בהשוואות, אנחנו מתעסקים בעיקר והעיקר זה הפועל תל אביב. רמזי ספורי שחקן מוביל פה ואנחנו מצפים ממנו להרבה יותר, הציפיות שלנו פה הן הרבה יותר גבוהות מהציפיות שהיו ממנו בנתניה. כל התחתית צמודה, אבל אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו".
יתרון (3) 81
19:00

אליצור נתניה
(2+)

הפועל ב"ש/דימונה
נתניה חוזרת מהפגרה אחרי שהפסידה את 5 משחקי הליגה האחרונים שלה וגם ביצעה זעזוע בעמדת המאמן. נראה שהיא מהחלשות בליגה והיא תפגוש את ב"ש, שהפסידה לגדולות, אך ניצחה את הקטנות. היא לא אמורה להתקשות באולם בנתניה בסיטואציה הנוכחית
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה


