1.
אכזבה גדולה נרשמה אמש (שלישי) אצל אנשי ושחקני מכבי חיפה לאחר ההפסד לסכנין וההדחה מגביע המדינה. בחיפה האמינו שהם יכולים להתקדם במפעל ולהמשיך את המומנטום, אך תצוגה חלשה מאוד של הקבוצה הביאה להדחה מול בני סכנין. "פספסנו הזדמנות להפוך את העונה הזו", אמר שחקן בקבוצה, "זכייה בגביע ומקום שני הייתה הופכת את העונה הזו למשהו מיוחד לעומת השנים האחרונות וזה מה שרצינו, אבל אתמול פשוט לא היינו במשחק".
בקבוצה התאכזבו מאליסון דוס סנטוס שקיבל הזדמנות בהרכב ולא הציג יכולת טובה, וכן מסיידובה סומא שנכנס כמחליף וכמעט ולא הורגש. עם זאת, היו גם שחקנים שביקרו את ההחלטה לתת לדוס סנטוס לפתוח בקישור במקום רועי קהת או סאן מנחם. זאת לאור העובדה שעד בוקר המשחק הברזילאי בכלל התבשר שהוא אינו בסגל ורק ההיעדרות הפתאומית של ז'ורז' מאנג'ק גרמה לו להיכנס ל-18.
"אי אפשר להאשים שחקן אחד", הגן אחד השחקנים בקבוצה על דוס סנטוס, "מרקו הכין אותנו מצוין אבל כולנו כשלנו ונראינו לא טוב. מה שנשאר עכשיו זה להילחם בליגה כדי להיות כמה לסיים כמה שיותר גבוה בטבלה. מי שחושב שהעונה נגמרה בגלל הפסד בגביע טועה. יש לנו עוד הרבה מה לעשות כדי להחזיר למועדון ולקהל".
2.
כעת במכבי חיפה יתמקדו בליגה, כאשר ישנה כוונה להביא חיזוק בדמות מגן שמאלי כשייתכן מאוד ששחקן זר יגיע לעמדה הזו. גם מקסים פלקושצ'נקו צפוי לחתום רשמית כבר בימים הקרובים והוא נפגש עם בעלי הירוקים יעקב שחר. בלבול סירב אתמול להתייחס לקשר של הפועל חיפה אבל בקבוצה הבהירו שרק משהו דרמטי מאוד יכול למנוע את המעבר שיושלם עד סוף השבוע. בנוסף, בקבוצה רוצים שחקן באמצע המגרש בנוסף למוחמד אבו פאני שצפוי להצטרף מחר לאימוני הירוקים. "ראינו כמה היה חסר כוח באמצע המגרש כשנטע לביא וז'ורז' מאנג'ק היו חסרים, "אמר גורם בקבוצה, "במועדון כמו מכבי חיפה חייב שבכל חלק במגרש יהיו מספיק שחקנים איכותיים וחזקים כדי שהיעדרויות לא ישפיעו".
מיכיל קראמר החלוץ ההולנדי המאכזב שהובא על ידי המאמן הקודם פרד רוטן, קיבל את השחרור מהירוקים וסיכם בקבוצת אוטרכט.
3.
אם לא היה די בהדחה הכואבת, במכבי חיפה המשיכו את הלילה המסויט עם בקבוק שנזרק לעבר האוטובוס של הקבוצה וניפץ את אחת השמשות. "זה היה מבהיל ביותר, "סיפר שחקן בקבוצה, "בשניה הראשונה לא הבנו מה קרה. אטיין ריינן ישב ממש בכסא שליד החלון שהתנפץ והיה לו מזל אדיר כי זה היה יכול להיגמר אחרת לחלוטין. אסור שמשהו כזה יקרה".
בסכנין הבהירו שמדובר בילד בן 9 אך בחיפה טוענים שהיה מדובר בחבורת ילדים ולא באחד ואלו זרקו לטענת השחקנים גם לא מעט אבנים לעבר האוטובוס. בחיפה הבהירו שהם מצפים מהמנהלת לפעול בנושא ואכן זו צפויה לנקוט בצעדים בשל המקרה. ריינן עצמו במזל לא ספג פציעה או חתך, אך שחקנים העידו שההולנדי נבהל מאוד מהמאורע. אגב, לאחר שהתפזרו האנשים, נסעו השחקנים ואנשי הצוות בחזרה לחיפה עם החלון השבור, כששחקנים העידו שהקור היה מקפיא. באוטובוס עוד ניסו להפעיל חימום מאסיבי אך הדבר לא הועיל והשחקנים נסעו בקור עד לחיפה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
4.
לא רק סכנין צפויה לספוג עונש בשל אירועי אמש, כאשר גם חיפה תספוג עונש על עקירת שני כסאות ביציע בו ישבו אוהדי הקבוצה. מלבד כך, אחרי הפוגה במחאה, אתמול שוב הונפו שלטים הקוראים לראשי המועדון "להתעורר". כשעל אחד השלטים נכתב "השינוי לא נגמר בהחתמה אחת". ו-"אם תלך באותו השביל תגיע לאותו מקום".