רמי גרשון חזר להרכב מכבי חיפה ושיחק 90 דקות בשני המשחקים האחרונים בהם הקבוצה ניצחה 0:1 את מ.ס. אשדוד ובני יהודה תחת המאמן החדש מרקו בלבול. אולם, היום התברר שהוא ייעדר כשניים עד שלושה שבועות מהמגרשים בשל פציעה במפשעה. הבלם התלונן על כאבים לאחר המשחק מול הזהובים והבוקר בדיקת אולטראסאונד שעבר גילתה שהוא סובל מקרע במפשעה הימנית. גרשון יחמיץ לפיכך את מפגשי הליגה הקרובים מול מכבי פתח תקוה והפועל באר שבע וכן את משחק הגביע מול בני סכנין בעוד כשבועיים.
לעומתו, רז מאיר וג'ורג' מנדז'ק, שספגו מכה חזקה במשחק מול הזהובים, נבדקו שוב והתברר כי הם לא סובלים מפציעה ויעמדו לרשותו של בלבול במפגש החוץ מול המלאבסים בשבת.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בנושא אחר, קשר הקבוצה, ים כהן (20), הושאל היום להפועל נצרת עילית מהליגה הלאומית עד תום העונה. בין שני המועדונים סוכם כי כהן יזכה לדקות משחק משמעותיות אשר יעזרו לו לצבור ניסיון. כהן אמר: "היה חשוב לי לצאת ולשחק. אעשה הכל כדי לחזור למכבי מנוסה וטוב יותר. כמובן שאני מאחל בהצלחה לקבוצה בהמשך העונה".