90 דקות של כדורגל חלש באצטדיון העירוני בחיפה הסתיימו הערב (רביעי) ב-1:1 חלש בין הפועל חיפה להפועל תל אביב. בשתי הקבוצות קיבלו בשוויון נפש את התוצאה והדגישו שהרוויחו נקודה - לא שאיבדו שתיים.
המאמן המארח, שרון מימר, התייחס לאיבוד היתרון של קבוצתו: "אני קצת מאוכזב. המחצית שנייה הייתה פחות טובה, לא ידענו להרוג את המשחק, לא עמדנו נכון ושילמנו על זה. אפשר להסתפק בתיקו הזה למרות שרצינו יותר. למה הלכנו אחורה? לפעמים יש משהו ביד ורוצים לשמור עליו. ההוראה הייתה ללכת גבוה, אבל לצערי האמוציות לקחו אותנו טיפה אחורה".
הפועל תל אביב ספרה משחק 13 ברציפות ללא ניצחון ואופיר חיים עדיין לא ניצח משחק ליגה מאז שהוא הגיע. למרות זאת, המאמן היה מרוצה: "התחושה טובה מאוד, לחזור מפיגור זה לא קל, בטח נגד הפועל חיפה. נקודה זה יותר מכלום. קצת מאכזב שספגנו מהכניסות לעומק של נס זמיר כי דיברנו על זה. ינואר? יהיו שינויים כי אנחנו רוצים להתחזק, אבל השינויים לא יהיו מהותיים כי הקבוצה טובה ומשחקת כדורגל טוב".
אחמד עאבד שכבש שער ליגה ראשון מאז ינואר (גם אז נגד הפועל חיפה בחוץ): "הרבה זמן לא כבשתי. אני מתחיל דרך חדשה, אני שמח שהצלחתי לכבוש ולעזור לקבוצה. אני מאוכזב מעצמי העונה ומצפה מעצמי ליותר. לפעמים אתה למטה ולפעמים למעלה, המבחן הוא כשאתה נמצא למטה. עזיבה? יש לי חוזה ואני רוצה להצליח בהפועל תל אביב. יש פה אנשים שנלחמו כדי שאני אהיה פה ואני אלחם בשבילם בחזרה".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


