יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
בני יהודה עמדה לדין היום (רביעי) בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בגין התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדיה ונקנסה ב-7,500 שקלים. בנוסף, נקבע לה קנס של 10,000 שקלים על תנאי לשנה הקרובה על כל הרשעה נוספת בעקבות השלכת חפצים למגרש.
האישום הגיע לאחר משחק ההפסד 3:1 למכבי תל אביב בשבת האחרונה, אז ארבעה מצתים הושלכו לעבר שחקן מכבי תל אביב מיציע האוהדים של בני יהודה. מנהל הקבוצה כפיר אדרי הודה בהתרחשות האירוע ואמר בבית הדין: "ניסינו אחרי המשחק לאתר את המשליכים באמצעות המצלמות, אבל לצערי לא הצלחנו. אנחנו מגנים את האירוע, והחל מהשבת יועמדו שתי מצלמות מול היציע על מנת למנוע מאירוע כזה לחזור על עצמו".
בהחלטת הדיין, עו"ד גיורא לנדאו, נכתב: "אין מחלוקת בדבר קרות האירוע ולמרות התרשמותי מכוונותיו הטובות של נציג הנאשמת, מבחן התוצאה הוא הקובע בבית הדין. כמו כן, יצויין כי זו ההרשעה השנייה של הקבוצה העונה בעקבות השלכת כספים". כאמור, הקנס שישלמו הזהובים עומד על 7,500 שקלים, וכן עונש על תנאי בסך 10,000 שקלים.
עוד בנושא
מ.ס אשדוד רוצה את ערן לוי, גם יוסי בניון על הכוונת
בואו לעקוב אחרי וואלה! ספורט גם באינסטגרם


