12 מחזורים, ניצחון אחד, שמונה תוצאות תיקו, שש מהן ללא שערים. זה המאזן של הפועל תל אביב אחרי ה-0:0 הערב (רביעי) בחוץ נגד מכבי פתח תקוה. האדומים הגיעו לכמה מצבים נהדרים, אבל מצאו את המשקוף פעמיים ולקראת הסיום עומר דמארי רשם החמצה שבמתחם חודורוב לא ישכחו עוד הרבה זמן.
המאמן אופיר חיים סיכם: "היינו צריכים לכבוש שער או שניים, ברגע שנתחיל לכבוש הכל יתפוצץ. עומר דמארי שחקן בקנה מידה הכי גבוה בישראל, ההחמצה שלו? הוא מבקיע 9 מ-10 פעמים מהמצב הזה - היום הייתה הפעם שהוא מחמיץ".
חיים הוסיף: "אמרתי לשחקנים שאנחנו צריכים לנצח והיכולת לא מעניינת, לא הצלחנו, אבל אני מרגיש שיהיה בסדר. אנחנו צריכים לעבוד מול השער. באימונים השחקנים עושים את הפעולות האלו בקלות. נכון שבמשחקים יש לחץ וזה אחרת, אבל צריך להביא את זה גם אליהם".
מכבי פתח תקוה שיחקה היטב ב-20 הדקות האחרונות, אבל לאחר מכן דעכה. אלישע לוי סיכם: "אני מאוכזב. המחצית הראשונה הייתה טובה, אבל בחצי השני לא הגענו להזדמנויות. אנחנו שואפים לפלייאוף עליון, כמו כל קבוצה בליגה הצפופה הזו. פתחנו את העונה טוב, אחר כך היה רצף של חמישה משחקים לא טוב, אבל בשלושת המשחקים האחרונים התייצבנו".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב


