בהפועל חדרה קיבלו בשלווה מסוימת את ההפסד 4:0 למכבי תל אביב. לפני המשחק דווקא הייתה תחושה טובה בקרב השחקנים, אבל בסיום הודו בחדרה: "לא עמדנו בלחץ. ידענו מה צריך לעשות כדי להקשות על מכבי, עשינו הכנה טובה, אבל בפועל לא עשינו שום דבר מזה. לא לחצנו את מובילי הכדור שלהם, נתנו להם חופש, עשינו טעויות שלא מתאימות לליגת העל ושילמנו".
שחקנים בחדרה הוסיפו: "אחרי כל שער הם ראו שאנחנו מאבדים את הביטחון עוד יותר וניצלו את זה. אפשר היה לראות ששכטר ושחקנים נוספים מדברים ביניהם, מזהים מי מאבד ביטחון ועושים עליו לחץ בכל נגיעה בכדור. הם הרבה יותר מנוסים וזה עזר להם במשחק הזה".
המאמן ניסו אביטן לא הסכים שהרעש התקשורתי סביב המשחק פגע בשחקניו: "זה תירוץ. היה הד תקשורתי, אבל הפסטיבל סביבנו הוא מהקיץ, כשעלינו ליגה, וידענו לעמוד בו. פשוט לא עשינו את מה שהיינו צריכים לעשות, יש משחקים כאלה. לא הייתי צריך להגיד יותר מדי בחדר ההלבשה בסיום. זה לא נעים, אבל גם לא סוף העולם. אם נצליח לייצר רצפים כמו שעשינו בששת המחזורים הראשונים, נישאר בליגה. זאת המטרה שלנו".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין