מאמן הפועל באר שבע, ברק בכר, שוקל לבצע מיני מהפכה בהרכב הקבוצה במשחק הגומלין נגד אפואל ניקוסיה מחר בקפריסין (חמישי, 20:00, ספורט1). האלופה כבר נמצאת באי השכן והמאמן תרגל לסירוגין הרכבים שלא כללו את שיר צדק, אורן ביטון וחנן ממן. בנוסף,  חן עזרא תורגל במקום מאור מליקסון שעדיין בספק למשחק. 
כך או כך, נראה שבכר עדיין לא החליט סופית מה יהיה ההרכב ורק אחרי האימון המסכם הערב, יתפזר הערפל. מי שתורגלו במקום צדק, ביטון וממן היו מתן אוחיון, שמואל שיימן ומרואן קבהא. אם האחרון אכן יפתח בקישור האחורי, דן איינבינדר יוסט לעמדה מעט קדמית יותר. בחוד נראה שעדן בן בסט עדיין מועדף על פני בן שהר וההערכה היא שדודו גורש יפתח גם מחר. 
האדומים קיימו מסיבת עיתונאים בקפריסין. המאמן ברק בכר אמר: "קודם כל זו עובדה שהתוצאה כרגע טובה להם, אנחנו נעשה הכול כדי לנצל את הכלים ההתקפיים שלנו ולהבקיע, כמו שאנחנו עושים תמיד. אנחנו יודעים שאנחנו פוגשים קבוצה ביתית עם קהל תומך, אנחנו נבוא ונעשה הכול כדי לנצח. יש לנו את הכלים ואת האפשרויות לעשות את זה, ואני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה. המשחק הוא שונה כי אנחנו צריכים לנצח ואנחנו יודעים את זה. כמובן שאנחנו יודעים שזה משחק שאין ממנו דרך חזרה ואנחנו צריכים לנצח. אנחנו מודעים לזה ולכן נשחק משחק על החיים שלנו". 
חלוץ באר שבע עדן בן בסט: "אני מאמין מאוד בקבוצה ובשחקנים. כמובן שאנחנו צריכים להשתפר והצוות המקצועי עושה כל מה שצריך כדי לעזור לנו לעשות את זה. אנחנו באים מוכנים, מכבדים את היריבה מאוד ובסוף נראה מה יהיה. כל שחקן צריך לקחת את המשחק הזה כמו גמר גביע כי אם לא ננצח, לא נעבור שלב וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה. כל השחקן צריך להביא ערך מוסף, את הניסיון. כולנו מייצגים את הפועל באר שבע ורוצים לעבור שלב, לא משנה איך. אנחנו יודעים שאנחנו חייבים לכבוש ונערכנו בהתאם. תרגלנו את זה באימונים אבל מולנו יש יריבה חזקה מאוד ומנוסה מאוד. נעשה הכול כדי שבעזרת השם נעבור שלב. לשם אנחנו מכוונים. רק עם עבודה נכונה ועם הטירוף שנביא, נוכל בעזרת השם לעשות את זה".
הרכב משוער: דודו גורש, בן ביטון, לואי טהא, מתן אוחיון (שיר צדק), שמואל שיימן, ג'ון אוגו, דן איינבינדר,מרואן קבהא (חנן ממן), חן עזרא, אנתוני וואקמה, עדן בן בסט.
אפואל ניקוסיה מתכוננת למשחק נגד הפועל באר שבע במוקדמות הליגה האירופית (חמישי, 20:00, ספורט1) בלחץ רב. למרות ה-2:2 בטרנר, הקפריסאים חוששים מהדחה, זאת לאור היכולת הלא טובה שהם מציגים מתחילת הקמפיין האירופי שלהם. אפואל עלתה לשלבי הבתים באירופה ב-6 מ-7 השנים האחרונות והדחה מחר תהווה כישלון ענק.
כאב הראש של המאמן ברונו בלתזאר נוגע לשני צדי המגרש. בהתקפה, החלוץ דלאטורה מורחק ואילו רזה קוצ'נז'אד לא נרשם למשחקים נגד באר שבע, כך שלאפואל אין חלוץ טבעי. מי שיתופקד בחוד יהיה כנראה תומאס דה וינסנטי, אם כי גם רולאנד שאלאי עשוי לתפוס את העמדה הזו. בין הקורות קיימת אכזבה גדולה מבוי וטרמן ויכול להיות שרפאל רומו יפתח במקומו.
גיאס זאהיד שבעונה שעברה כבש 10 שערי ליגה ובישל 17 נוספים, צפוי לפתוח אחרי שכלל לא שיחק בבירת הנגב. בהגנה ההערכה היא שניקולאס יואנו יתפוס על מקומו של קאג'ו שנראה מפוזר בטרנר. הבלם קרלאו חזר אמש מברזיל שם שהה לצד אשתו שילדה.
הרכב משוער: בוי וטרמן (רפאל רומו), אמיליו אנסואה, פרקסיטליס וורוס, קרלאו, ניקולאס יואנו, לוקאס סוזה, נונו מוראיס, מוסא אל תעמרי, גיאס זאהיד, רולאנד שאלאי, תומאס דה וינסנטי.
עדכון ראשון: 11:51
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



