עודד גביש הודיע הערב (שני) על פרישה מכדורגל. הבלם בן ה-29 הודיע באמצעות חשבון האינסטגרם שלו שהוא פורש מהמשחק וכתב: "שלום לכל החברים שלי, רציתי להודיע שהחלטתי להפסיק לשחק כדורגל. אני רוצה להודות לכל השחקנים, מאמנים ואנשי צוות שהכרתי, הרווחתי חברים וחוויות לכל החיים. אוהב אתכם מאוד וזה הזמן להפנות את האנרגיה, התשוקה, המקצוענות והנחישות למקומות אחרים. אוהב המון, עודד גביש".
גביש שיחק בקבוצה הנוער של מכבי פתח תקוה ושם גם עלה לבוגרים ב-2007, אך לא זכה לקרדיט ועבר למכבי הרצליה, בה שיחק שתי עונות. ב-2010 עבר להפועל באר שבע, שם שיחק שלוש שנים במרכז ההגנה. מבירת הנגב עבר לפולין ושיחק עונה אחת בוורוצלאב, שם שותף בשמונה משחקים בלבד. ב-2014 הוא חזר לישראל וחתם במכבי נתניה, ממנה הושאל לאחר מכן להפועל פתח תקוה. ב-2015 חזר הביתה למכבי פתח תקוה, שם שיחק עונה אחת לפני שעבר למכבי שעריים מהלאומית. את העונה החולפת העביר בהפועל אשקלון, אבל שותף רק פעמיים בקבוצה שסיימה את העונה במקום ה-13 וירדה לליגה הלאומית.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם