מכבי פתח תקוה פנתה לשוער אקסלסיור ההולנדית ונבחרת איסלנד לשעבר, אוגמונדור קריסטינסון. השוער בן ה-29 מתנשא לגובה של 1.92 מטר. הוא הגיע לליגה ההולנדית אחרי שנתיים בהן עמד בשערה של האמרבי השבדית.
מלבד השוער, שאם אכן יחתום צחי גיגי יבקש לעזוב, אלישע לוי מחפש גם חלוץ זר. עד כה לא נרשמה התקדמות עם אחד המועמדים ובמועדון מחפשים גם שחקנים ישראלים. תומאש סיבוק ייפגש עם ראשי המועדון בקרוב ולא נראה שיישאר. בפתח לקוה ייפגשו עם השחקן עוד לפני פתיחת האימונים ביום שלישי. עם לירוי צעירי ישנם פערים גדולים ומאז השיחה הראשונה עם אבי לוזון טרם נרשמה פגישה נוספת.
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים