מפגש מעניין צפוי במחנה האימונים של הפועל חיפה בהולנד: מחזיקת הגביע הישראלית תשחק מול אלופת בלגיה. האדומים ייצאו למחנה אימונים בהולנד בין התאריכים 18-10 ביולי. בתקופה זו תקיים הקבוצה במחנה שלושה משחקי אימון מול יריבות בלגיות מהליגה הראשונה, ובהן אלופת בלגיה קלאב ברוז', בה משחק גם ליאור רפאלוב הישראלי. המשחק הזה יתקיים ב-14 ביולי.
מדובר בשחזור של המפגש בין השתיים במסגרת גביע אופ"א שהתקיים בשנת 1999. אז הפועל חיפה הפתיעה את הבלגים ועלתה לשלב הבא בזכות שערי חוץ (ניצחון 1:3 בארץ והפסד 4:2 בבלגיה). כמו כן, תפגוש הפועל חיפה את זולטה וארחם שסיימה תשיעית בליגה הבלגית הבכירה (17 ביולי) ואת אוסטנד שסיימה במקום ה-11 שם (11 ביולי). נמשכת מכירת המנויים למשחקי הקבוצה כאשר המשחק הראשון במסגרת מוקדמות הליגה האירופית כלול במנוי.
הפועל חיפה תפתח את הופעותיה במוקדמות הליגה האירופית בסיבוב השני כיוון שזכתה בגביע. היא תדע מי תהיה היריבה שלה אחרי ההגרלה שתיערך ב-19 ביוני והמשחקים עצמם ייערכו ב-26 ביולי ו-2 באוגוסט.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
