הפועל רעננה ביצעה היום (ראשון) החתמה ראשונה לקראת עונת 2018/19, ולמעשה מדובר בהחתמה כפולה. הקבוצה מהשרון הודיעה על צירופו של מירקו אורמוש, שחתם לשנתיים באמצעות סוכנו ניר עמיר, והחתימה לשנתיים גם את טל איילה.
יתרון (4) 133
20:30

הפועל ירושלים

בני הרצליה
(11+)
ירושלים ניצחה את כל משחקיה העונה, כולל את מכבי ת"א בסופרקאפ. הרצליה לא הרשימה, אלא ההפך, ספגה הפסדים לרעננה וחולון, וניצחה רק את העמק ונתניה. ירושלים אמורה לדלג פה לשלב הבא במפעל בהפרש גבוה
רגיל (4) 248
22:00

דינמו זאגרב

פנרבחצ'ה
פנרבחצ'ה לא מגיעה בשיאה, ניצחה רק פעמיים בחמשת המשחקים האחרונים שלה ובשני המשחקים האחרונים סיימה בתיקו בליגה. זאגרב בחוץ זה משחק קשה מאוד לכל יריבה, והקרואטים יהנו מאווירה מאוד ביתית שתעזור להם לנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 262
22:00

הכוכב האדום בלגרד

סלטיק
שתי הקבוצות מאוד התקפיות ובכושר הבקעה נהדר. הכוכב האדום גם ספגה בכל אחד משבעת המשחקים האחרונים שלה, מה שמבשר על הגנה לא מספיק יציבה. אפשר לראות את המשחק הזה הולך לכיוון של חגיגת שערים. ארבעה לפחות
כפי שפורסם בוואלה! ספורט, הקבוצה נפגשה מוקדם יותר עם מירקו אורמוש במטרה להחתימו ולחזק את הקישור אחרי חזרתו של רועי שוקרני להפועל חיפה. איילה, ששיחק איתו העונה בהפועל אשקלון והתגבר על קרע ברצועות הברך, הצטרף גם הוא. לפני כן הסתפקה רעננה בהארכת חוזיהם של עדי נמני ועידו לוי, כאשר שחקן העבר תמיר כהן הצטרף לצוות המקצועי של מנחם קורצקי.
אורמוש בן ה-29 כבר שיחק אצל קורצקי בהפועל פתח תקוה בעונת הירידה ב-2014/15. רעננה תהיה הקבוצה החמישית שלו בישראל, אחרי שהחל את דרכו בארץ כשחקן הפועל תל אביב בעונת 2011/12 ולאחר מכן שיחק גם בהפועל עכו, הפועל פתח תקוה והפועל אשקלון. הקשר הקרואטי הגיע לאשקלון בנובמבר 2016 וסייע להישאר בליגה, אך בעונה החולפת לא הצליח לעמוד באותו אתגר, למרות היותו מלך שערי הקבוצה עם שבעה כיבושים.
(עדכון ראשון: 12:25)