את סיום הליגה הלאומית רואים בהפועל תל אביב כמעין סוג הכנה או מבחן למספר שחקנים עבור העונה הבאה. "כבר מחכים לעונה שנחזור למקום הטבעי והסיוט של הלאומית ייגמר", אמר אחד השחקנים אחרי המשחק בו ניצחו האדומים 0:3 בעפולה. בינתיים, הקבוצה נמצאת עמוק בתוך ההכנות לעונה הבאה, ונראה כי מעבר לעובדה שקובי רפואה מחפש קשר אחורי וקשר כנף ימני זרים, הוא מחפש חיזוק ישראלי לחלק הקדמי.
עוד בנושא:
הפועל ת"א הביסה את עפולה, ראשון ניצחה את חדרה וצימקה ממנה את הפער במקום השני
כלומר, נראה שבחלק האחורי של הקבוצה לא יהיו שינויים גדולים מידי לקראת העונה הבאה. כרגע הקבוצה נושאת עיניים לקראת הפגישה של עומר דמארי עם לייפציג הגרמנית. חשוב לציין, כי דמארי מחזיק בחוזה של כ-750 אלף יורו במועדון הגרמני ורק אחרי הפגישה יידע טוב יותר מה התכניות עבורו לעונה הבאה.
עם זאת, דמארי מעוניין לחזור להפועל תל אביב. בחלוץ מעוניינת גם האלופה, הפועל באר שבע, אך הוא נותן גם עדיפות לקבוצתו לשעבר. אם אכן יקבל שחרור, דבר שעשוי להכריע היכן ישחק הוא אורך החוזה שיקבל ולא דווקא הצעה כספית גבוה יותר לעונה הבאה. כלומר, אם הפועל תל אביב תציע לחלוץ חוזה של לפחות שלוש שנים במועדון זה עשוי לזרז את החזרתו לקבוצה ולהעדיף הצעה כזאת על הצעה לעונה מבאר שבע.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
בקבוצה ממתינים לא רק לגרמנים אלא גם לבאר שבע ובית"ר ירושלים. האדומים מעוניינים בחלוץ גיא מלמד, שמעוניין לעזוב את האלופה שם הוא מחזיק בחוזה לעוד שנתיים. אם יקבל שחרור, הפועל תל אביב תציע לו חוזה לפחות לשנתיים במועדון. רפואה מאוד מעריך את מלמד וממתין להחלטת באר שבע בעניינו.
הסיפור דומה גם מול בית"ר ירושלים. בקבוצה מעוניינים להחתים את ז'אורז'ניו וממתינים לאישור מהבירה להיכנס למשא ומתן. אם בית"ר תדרוש גם תשלום על כרטיסו, עסקה זאת תרד מהפרק. כרגע נראה כי הקבוצה לא מעוניינת בשחקן שמחזיק חוזה לעוד שנתיים בעלות של 180 אלף יורו לעונה.


