מכבי חיפה הודיעה לחלוץ עומר דמארי שסיים את הטיפולים במרכז לרפואת ספורט כי עליו להתאמן בנפרד משאר הקבוצה. גורמים במועדון סיפרו כי דמארי הגיע היום למתקן האימונים בכפר גלים, שם ערך אימון כושר אישי עם מאמן הכושר ערן שדו, וזאת לאחר שהקבוצה התאמנה בנפרד. מאז התקרית עם פרד רוטן דמארי טופל במרכז לרפואת ספורט של המועדון, שם ערך את השיקום בעקבות טענה לכאבים בברך והיום, כאמור, לאחר שהקבוצה חזרה להתאמן החלוץ התבקש להתאמן בנפרד.
קפטן מכבי חיפה, רמי גרשון, יעבור מחר ניתוח באצבע 5 ברגלו השמאלית. מדובר בשבר שלא התאחה, אותו סוחב גרשון קרוב לשישה חודשים. השחקן בחר שלא להיות מנותח ועלה לשחק עם זריקה למרות הכאבים, עד קרוב לסיום העונה. האחראי על המערך הרפואי בקבוצה, ד"ר עמי ברבר, אמר לאתר הרשמי: "רמי שיחק במשך חצי שנה עם כאבים. הבחירה הייתה בידיו אם להמשיך לשחק או לצאת לניתוח. הוא בחר להמשיך לשחק ומגיעה לו כל ההערכה על כך. אני לא זוכר הרבה שחקנים ששיחקו עם שבר חצי שנה". גרשון צפוי להיות כשיר בתוך כחודש ימים ומי שישחקו בינתיים הם אליסון דוס סנטוס ואטיין ריינן. בעמדת המגן השמאלי יפתח רז מאיר.
ומה קורה לגבי רכש? כפי שפרסמנו, דור מלול מחוזר על ידי חיפה שתעניק לו את ההצעה הגבוהה ביותר מבין הקבוצות שרוצות אותו (הפועל חיפה וקריית שמונה). חיפה, כזכור, העלתה גם את שמם של מאור קנדיל ודור אלו, שמועמדים לקבוצה במקרה שלא יגיע. חיפה צפויה להתחזק בקיץ במספר זרים בחלק הקדמי. היא תצרף שחקן שמשחק מאחורי החלוץ וגם חלוץ זר. עדיין אין החלטה לגבי קאיו, שבמועדון החליטו "לחשב מסלול מחדש" בנוגע אליו.
עמית זנטי יפנה לוועדה למעמד השחקן, שתקבע מחיר של לפחות 1.08 מיליון שקל. אם יחליט לצאת לחו"ל, המחיר יהיה שונה. כרגע השאיפה של השחקן היא לצאת לחו"ל. בימים האחרונים ערך איתו מו אלאך שיחה אישית בארבע עיניים, אך השחקן לא קיבל כל הצעה להמשיך.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49