עירוני קרית שמונה כבר הודיעה מוקדם יותר העונה שהמאמן חיים סילבס ימשיך גם בעונה הבאה. אולם, הבעלים איזי שרצקי מתלבט האם לעשות שינוי בעמדת המאמן לקראת העונה הבאה, כך טוענים גורמים בכדורגל הישראלי המחשיבים עצמם מיודדים עם הבעלים של הקבוצה הצפונית.
שרצקי, כך מעידים במועדון, מאוכזב מאוד מאיך שהקבוצה נראית ומכך שלדעתו הוא יצטרך לשנות משמעותית את הסגל. בקרב אנשי המועדון, ובעיקר אצל השחקנים, קיימת הערכה רבה לסילבס ושם משוכנעים שהוא חייב להמשיך עונה הבאה ולקדם את התהליך שהתחיל העונה.
עוד בנושא:
יחזור לעוד קדנציה? עירוני קרית שמונה מעוניינת בשמעון אבוחצירה
קרלוס קוויאר הודיע לשרצקי: נוטה לעזוב את עירוני קרית שמונה
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
"נכון שאכזבנו אבל חיים בנה שלד מצוין שעם חיזוקים הוא ירים אותו גבוה", קובע שחקן בקבוצה, "אנחנו האשמים ולא חיים".
שרצקי עצמו הגיב לשאלת וואלה! ספורט האם נכון יהיה להגיד שהמחזורים שנותרו עד סוף העונה יקבעו את עתידו של המאמן ואמר: "נראה מה יהיה. כרגע לא נכון להגיד כלום". עוד אמר שרצקי בנושא: "אני מקווה שנשתפר ונמשיך ביחד". הבעלים סיכם עם סילבס את תנאיו לעונה הבאה ואף שחרר כאמור הודעה רשמית אך בשלב זה לא נחתם חוזה ושרצקי אישר זאת כשאמר: "יש דיבורים אין עדיין חוזה".


