הפועל באר שבע הגדילה הערב (רביעי) באופן משמעותי את סיכויי הזכייה השלישית ברציפות בתואר האליפות אחרי ניצחון 1:3 על בית"ר ירושלים באצטדיון טרנר. בן שהר וניב זריהן בצמד התכבדו בשערים לזכות המנצחת.
עוד בנושא
הפועל באר שבע ניצחה 1:3 את בית"ר ירושלים
ליגת העל: בני יהודה הביסה 0:3 את הפועל חיפה, צמד לרועי גורדנה
מאמן הפועל באר שבע, ברק בכר, היה מאופק בסיום ואמר: "אני מציאותי כי אנחנו עוברים עונה ארוכה וקשה, זה רק ארבע הפרש. יש עוד שמונה משחקים ומשחק לא פחות קשה ביום שני. ניצחנו קבוצה מצוינת, עשינו משחק טוב, אבל צריך לחכות. כל ניצחון משמעותי בקרב על התואר. בפלייאוף העליון המשחקים קשים מאוד. אנחנו מסתכלים על המשחק מול מכבי תל אביב שיהיה יותר קשה מהמשחק היום. אין מקום לטעויות. זה לא משנה אם אנחנו מקום ראשון, שני או שלישי, אלא רק הריצה לאליפות חשובה".
קפטן בית"ר ירושלים, איתי שכטר, היה עצבני מאוד בסיום המשחק ולא ניגש להודות לקהל עם שאר השחקנים. חבריו לקבוצה סיפרו שגם בחדר ההלבשה שכטר היה מאוד כעוס ונשמע מתוסכל. לדבריהם, החלוץ חש שבשל העובדה שהוא לא חתם על חוזה חדש בקבוצה, הוא נכנס למשחק רק בדקה ה-76 ולכם נראה מאוד מתוסכל. בקבוצה אמרו ששכטר עדיין לא כשיר ל-90 דקות ולא נכנס מוקדם יותר בגלל שאנתוני וארן ויקוב סילבסטר עשו עבודה טובה.
שחקנים בקבוצה אמרו: "אסור ששכטר ירגיש ככה, הוא המנהיג של הקבוצה הזאת והביא אותנו לאיפה שאנחנו. נקווה שאוחנה וטביב ידברו איתו והדברים ירגעו".
המאמן בני בן זקן סיכם: "אם היינו מנצלים את המצבים של פתיחת המשחק אולי היתה תוצאה אחרת. מבחינת הגישה והלחץ שהפעלנו מתחילת המשחק, עשינו משחק די טוב. נשארנו בלי הנקודות ונצטרך להיות יותר טובים. משחק הגביע נתן לנו הרבה מאוד אופטימיות, באנו עם הגישה והאנרגיות הנכונות. השער המוקדם גרם לנו להמר יותר. נצטרך לתקן את זה בהמשך. יש עוד 8 משחקים, 24 נקודות, גם אם היינו מנצחים לא היה נסגר הסיפור. נעשה את המקסימום ונקווה לטוב".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49


