בעלי הפועל חיפה, יואב כץ, ייפגש בעוד כשבועיים עם חלוץ הקבוצה עדן בן בסט ויודיע לו על מימוש האופציה בחוזהו לעונה הבאה. סעיף בחוזה של החלוץ קובע כי להפועל חיפה ישנה אופציה להאריך את חוזהו תמורת שדרוג של 10 אחוז בחוזהו הנוכחי, שעומד על כ-190 אלף דולר לעונה. כפי שפרסמנו בשבוע שעבר, אלון תורג'מן וראדו גנסארי הודיעו כי הם מעדיפים לעזוב את ישראל בקיץ הקרוב. הראשון זכה למעקב במשחק חצי הגמר. סנט גאלן השוויצרית וקבוצות נוספות מהמדינה במעקב אחריו. לגבי גנסארי, השחקן בוחן גם הוא הצעות מאירופה ולא יחתום עד שימצה אותן.
אחרי ההעפלה לגמר גביע המדינה, הפועל חיפה קיימה אתמול אימון קל והיום תערוך את האימון המסכם שלה לקראת המשחק מחר מול בני יהודה (19:00, מושבה). מי שנמצא בתמונת ההרכב למשחק הקרוב הוא רוסלן ברסקי, שאמור לפתוח בקישור לצד גל אראל וראדו גנסארי. למרות שהפועל חיפה השלימה 120 דקות בגביע, ניר קלינגר לא מתכוון לערוך מהפכה בהרכב. "אם נפסיד בליגה, לא עשינו כלום. חייבים ללכת על כל הקופה, עד הסוף. אין לנו מה להפסיד", אמרו במועדון.
לראשונה מאז סוף ינואר, מאז עברו יותר מחודשיים, מי שצפוי לשחק הוא הקשר רסמוס סיוסטדט. השבדי כבר נכלל בסגל במשחק האחרון, אך לא שותף. ריסטו מיטרבסקי ומקסים פלקושצ'נקו (צהובים) ייעדרו.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן