מגינה השמאלי של עירוני קרית שמונה מילוש ראדיבוייביץ' יהיה כשיר למשחק חצי גמר גביע המדינה נגד בית"ר ירושלים (1.4). המגן הסרבי חזר לאימונים מלאים והצוות הרפואי משוכנע שיעמוד לרשותו של חיים סילבס. בקרית שמונה ינצלו את הפגרה כדי להתכונן בקצב גבוה למשחק הגביע שהפך למשחק החשוב ביותר בשנים האחרונות עבור הקבוצה. ביום חמישי תערוך הקבוצה משחק אימון נגד הפועל רעננה כשייתכן שגם בשבוע הבא תערוך הקבוצה משחק אימון נוסף.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
"משחק הגביע יכול להציל לנו את העונה", קבע שחקן בקבוצה, "כולם מרגישים תחושת החמצה אדירה על העונה הזו וזכיה בגביע תשנה את התחושה הזו".
בקרית שמונה מרוצים גם מהחזרה לכושר של שובל גוזלן שזוכה למחמאות על היכולת בשני המשחקים האחרונים כשנכנס כמחליף והוא בתמונת ההרכב למשחק הגביע. במועדון יחלו לתכנן את העונה רק לאחר סיום המשימה בגביע, כשגם עתידו של סילבס ייקבע. גם בגזרת השחקנים יחלו לעסוק לאחר הגביע כשאחד השחקנים שמועמדים לקבוצה הוא בלמה של הפועל רעננה עידו לוי, שחזר מפציעה ארוכה והוא נמצא בכושר מצוין. ללוי אין חוזה לעונה הבאה אך למרות זאת ברעננה רוצים גם כן להשאירו.


