המגן השמאלי של הפועל חיפה, שמואל שיימן, סירב להצעה המשודרגת שהגיש לו יואב כץ. השחקן, שמחוזר על ידי הצוות ההולנדי של מכבי חיפה, הבהיר כי הוא זקוק לזמן מחשבה נוסף לפני שיחליט אם ימשיך בקבוצה. גורמים בהפועל חיפה טוענים כי כץ זועם לאחרונה בשל המשא ומתן עם השחקנים, שחלקם דורש שדרוג משמעותי אחרת לא ימשיך בקבוצה.
בשבוע שעבר פרסמנו כי במועדון יש חשש מנטישה המונית של שחקנים בקיץ, כשאלון תורג'מן ושמואל שיימן הם שניים מהשחקנים המרכזיים איתם כץ לא מצליח לסכם. גבריאל תמאש טוען כי עדיין לא סיכם בקבוצה, וזאת בניגוד להצהרות כץ לגבי סיכום מוקדם בין השניים. סוכנו של השחקן, עמית קופלמן, אמור לשוחח בימים הקרובים עם הבעלים בניסיון למצוא פתרון. תמאש מרוויח כ-170 אלף דולר, כשכץ מציע לו 200 אלף דולר בחוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת, שיפור של יותר מ-15 אחוז. בקבוצה מעריכים כי שיימן סירב להצעה משום שהוא ממתין להצעות רשמיות מהקבוצות הגדולות, בניהן מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
שחקני הקבוצה לא היו מופתעים מהאסיפה שערך להם אתמול ניר קלינגר, בה הבהיר כי אינו מתחרט על הדברים שהשמיע לאחר המשחק מול רעננה. "מצד אחד אפשר להבין אותו", אמר אתמול אחד השחקנים. "מצד שני מסקרן על אילו מנהיגים הוא דיבר. בן בסט עושה מעל ומעבר כדי לשחק, תמאש מעל הרמה של הקבוצה. ממן עזב, אין לנו מנהיגים אחרים שצריכים לקחת את הקבוצה על הגב שלהם". כזכור, אחרי שצרח על השחקנים לאחר המשחק ("תקשיבו, אנשים פה ייקחו את עצמם בידיים. זה חייב להתחיל מהמנהיגים. אתם לא יכולים להגיע כל כך זחוחים למשחקים"), אתמול כינס קלינגר אסיפה בה אמר לשחקנים בה הבהיר כי "אני עומד מאחורי הדברים שאמרתי לכם. בשלושת המשחקים האחרונים אנחנו לא פותחים טוב. אנחנו חייבים לחזור לדרך שהובילה אותנו למקום הזה, לא להרפות עכשיו... הרבע האחרון של העונה, זה החלק הכי קשה".
בקבוצה טרודים מאוד מההיעדרות של לירן סרדל, שייעדר חודש וחצי. "לירן שחקן חשוב מאוד במערך שלנו. לשמחתנו יש לנו שחקן כמו גל אראל, שיכול לשחק במגוון תפקידים", אמרו.


