1. הרומן בין הקהל של הפועל באר שבע לברק בכר, שהחל במשחק הגביע והמשיך אתמול עם הפוסט של המאמן, הגיע אתמול לשיאו וצירף אליו את השחקנים שדקות ארוכות אחרי המשחק קפצו בטירוף אל מול היציעים וחגגו את הניצחון 0:2 מול מ.ס אשדוד. לכאורה צופה מהצד היה משוכנע ששחקני האלופה הגזימו בחגיגות אחרי ניצחון על קבוצת התחתית מהדרום. אלא שמי שהיה בשבוע האחרון במועדון יודע להעיד על לחץ אדיר שהשתחרר עם הניצחון. "היינו בשבוע לא טוב בלשון המעטה", אמר שחקן בקבוצה, "הייתה תחושה שהעונה כלום לא הולך והגענו דרוכים מאוד למשחק. לא שיחקנו הכי טוב אבל הייתה מלחמה והייתה גם יכולת אישית שניצחה את המשחק".
עוד בנושא:
חנן ממן: "אנחנו הפועל באר שבע ובאים לנצח בכל משחק"
הפועל באר שבע ניצחה 0:2 את מ.ס. אשדוד, מליקסון נפצע
2. אפרופו יכולת אישית, בבאר שבע ישנם כאלה שחושבים שאתמול מלבד שלוש נקודות הקבוצה הרוויחה גם את הקשר הספרדי איסק קואנקה. הקשר הספרדי נכנס במחצית הראשונה במקום מאור מליקסון שנפצע והפגין יכולת טובה מאוד. "קואנקה שחקן טוב ועל זה אין ויכוח", טען גורם בקבוצה, "הבעיה הייתה רמת המאסיביות באימונים והתרומה שלא הייתה במשחקים. עכשיו כשהוא לא עזב בינואר אז כמובן שהוא חלק מהקבוצה והוא יכול לשנות את העונה מבחינתו". קואנקה עצמו אמר לחבריו שהרגיש מצוין ושהוא בטוח שאם ייתנו לו לרוץ כמה משחקים בהרכב הוא יפרע את השטרות. מי שיצא מהסגל בסופו של דבר היה מיכאל אוחנה שהמתיחות הקשה בינו לבין המועדון ממשיכה. מי שזכה גם כן למחמאות גדולות היה חנן ממן שהציג משחק מצוין.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
3. הרבה דקות של דאגה עברו אתמול גם על אנשי האלופה כאשר הקפטן מאור מליקסון היה שרוע על כר הדשא. בקבוצה מודעים להיסטורית הפציעות של מליקסון וחששו שיהיה מדובר במשהו שישבית אותו להרבה זמן. אלא שאחרי בדיקה ראשונית הוערך שמדובר בכיווץ. מליקסון ייבדק שוב ובקבוצה מקווים שלא יתברר שמדובר במשהו חמור יותר.


