בווידאו: התגובות מהדרבי החיפאי בגביע המדינה
בבית"ר ירושלים נרשמה שביעות רצון מה-0:2 על הפועל כפר סבא בחוץ, ניצחון שמשמעותו שהקבוצה נמצאת עם רגל וחצי בחצי גמר גביע המדינה. הקבוצה מהבירה הציגה יכולת בינונית, אבל במועדון לא הוטרדו מכך מכיוון שתשומת הלב ניתנה לתוצאה ולכך שהושגה מקדמה חשובה לקראת הגומלין בטדי.
אנטואן קונטה סבל מרגישות בשריר ולכן לא נכלל בסגל. אנתוני וארן שממשיך לכבוש בצרורות ואתמול (שלישי) הבקיע את השער הראשון, הוחלף במחצית בגלל כאבים בגב התחתון מהם הוא סובל כבר כמה ימים. וארן יעבור צילום כדי לנסות לאבחן את הבעיה והוא צפוי לנוח כמה ימים. לא מן הנמנע שהוא לא יפתח במשחק הליגה באשקלון. איתי שכטר זכה למנוחה ויחזור להרכב בשבת. גם מרסל הייסטר אמור לפתוח בשבת, אבל במועדון יבדקו שהרגישות בשריר הירך האחורי באמת מאחוריו.
בבית"ר ירושלים היו מרוצים מ-20 הדקות של יקוב סילבסטר, שלא שיחק בחודשיים וחצי האחרונים, אבל נכנס אתמול כמחליף וגם נגח כדור אחד למשקוף. בקבוצה אמרו על הסלובקי: "רואים שהוא שחקן. יש לו תנועה של חלוץ מהיר ואם ככה הוא נראה אחרי תקופה ארוכה שלא שיחק, יש למה לצפות".
דוד קלטינס אמר בסיום: "אנחנו ממש לא בחצי הגמר עדיין. כפר סבא קבוצה טובה שתגיע לטדי ותנסה להפתיע. קרו דברים מעולם ושום דבר לא בטוח. וארן? האמת שהשבוע שפכתי את הלב בפניו על מה שאני חושב עליו. כל כך מגיע לו, אפילו בגול של סאבו נגד מכבי חיפה אפשר לראות איזה ספרינט הוא עשה על מגרש שלם כדי להיום מוכן אם סאבו ימסור לו. הוא בא מהליגה הלאומית ועושה עבודה אדירה, אני כל הזמן מחמיא לו ומפרגן לו. אני מאוד מעריך ואוהב אותו".
עוד בנושא:
בן זקן: "תמיד קשה מול הקבוצות מהלאומית". ז'וטאוטאס: "זה לא גמור"
מכבי חיפה נערכת לשינויים במחלקת הסקאוטינג
2:2 נהדר בין מכבי חיפה להפועל חיפה ברבע גמר הגביע
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
