'מעריב' פירסם הבוקר, כי עודד קטש התראיין בסוף השבוע לאתר אינטרנט יווני, ושם אמר שעדיין אין בכוונתו לפרוש. הכדוסלן, שבשבוע שעבר הגיש תביעה בסך 7 מיליון ש"ח נגד הכשרת היישוב, הביע את רצונו לשוב ולשחק ביוון.
קטש: "אם וכאשר אחזור לשחק אני רוצה לשחק שוב בפנאתינייקוס. אני מחובר ליוון ועדיין חייב לאוברדוביץ'. אני אוהב את מכבי ת"א ופנאתינייקוס, הן שתי האהובות שלי בחיים. כל יום שעובר אני חולם על לחזור לשחק, זה קשה מאד אבל זה המאבק שלי ואני מאמין שבסופו של דבר יהיה טוב" (מעריב).
"הרופא אמר שאני נמצא במצב טוב, אבל רק כשאתחיל לרוץ אדע בוודאות. אני לא מבין למה יאנקופולוס (נשיא פנאתינייקוס) לא ביטח את החוזה שלי, אבל אני לא רוצה להאשים אף אחד. אחרי משחק הגמר מול מכבי הוא אמר לי, 'אתה כמו הבן שלי ומבחינתי תישאר אצלנו אפילו 10 שנים'. אני מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר" (מעריב).
קטש: כל יום שעובר אני חולם על לחזור לשחק
24.11.2002 / 16:26