למרות ההפסד אמש (רביעי) להפועל תל אביב, 2:1 במסגרת סיבוב ז' בגביע המדינה, נמצא הבוקר מי שימתיק את הגלולה המרה לשחקנים, למאמן ולאלפי אוהדי קבוצת הכדורגל המקומית מ.ס. דימונה: עידן עופר, הבעלים של כימיקלים לישראל, אשר נכח במשחק ההפסד, התרשם עמוקות מרמת שחקני הקבוצה ומהדרך הרצינית ששיחקו והחליט לתמוך בה כספית החל מינואר הקרוב.
עופר, שיחד עם רעייתו בתיה ובנו הקטן סמי היה אורחו של ראש עיריית דימונה בני ביטון במשחק אמש, כל כך התלהב מהקבוצה ומשחקניה עד כי לא היסס להניף את ידיו כאשר החלוץ המקומי יוני רביבו כבש את שער היתרון.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
כי"ל בבעלות עופר הינה המעסיק הגדול ביותר בנגב, וכ-40% מעובדי המפעל הם תושבי דימונה. העיר דימונה עצמה זוכה לתמיכה כספית מכי"ל במגוון תחומים כמו: מימון מועדוניות, חלוקת מלגות, ועוד. כידוע, האצטדיון בחיפה הוא על שמו של אביו של עופר, סמי ז"ל, ולאחרונה הוא אף נכנס כשותף בקבוצת הפאר הספרדית אתלטיקו מדריד לאחר שהשקיע בה עשרות מיליוני דולרים.
את ההודעה על החלטתו לתמוך בקבוצת מ.ס דימונה, העביר עופר לראש העיר ביטון הבוקר, תוך שהוא נמנע מלנקוב בסכום כספי כלשהו, אבל כן הדגיש כי התמיכה תינתן החל מהחודש הקרוב, קרי ינואר 2018. ראש העיר ביטון הודה לעופר על התמיכה המורלית והכספית, ואף הביע את תקוותו כי התמיכה תתרחב גם לענפי ספורט אחרים.
ביטון: "אני מודה לידידי עידן עופר על הפרגון והתמיכה, ואני מאמין כי תמיכתו הנה עוד נדבך חשוב ביישום הציונות בנגב. אני מאמין שגם רעיונות אחרים שהעליתי והצעתי, יתקבלו על ידו בעין יפה בבוא הזמן. מ.ס דימונה ראויה לכל תמיכה, הן כדי לשרוד והן כדי להמריא מעלה במעלה הטבלה ובמעלה הליגות".


