למרות ההפסד אמש (רביעי) להפועל תל אביב, 2:1 במסגרת סיבוב ז' בגביע המדינה, נמצא הבוקר מי שימתיק את הגלולה המרה לשחקנים, למאמן ולאלפי אוהדי קבוצת הכדורגל המקומית מ.ס. דימונה: עידן עופר, הבעלים של כימיקלים לישראל, אשר נכח במשחק ההפסד, התרשם עמוקות מרמת שחקני הקבוצה ומהדרך הרצינית ששיחקו והחליט לתמוך בה כספית החל מינואר הקרוב.
עופר, שיחד עם רעייתו בתיה ובנו הקטן סמי היה אורחו של ראש עיריית דימונה בני ביטון במשחק אמש, כל כך התלהב מהקבוצה ומשחקניה עד כי לא היסס להניף את ידיו כאשר החלוץ המקומי יוני רביבו כבש את שער היתרון.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
כי"ל בבעלות עופר הינה המעסיק הגדול ביותר בנגב, וכ-40% מעובדי המפעל הם תושבי דימונה. העיר דימונה עצמה זוכה לתמיכה כספית מכי"ל במגוון תחומים כמו: מימון מועדוניות, חלוקת מלגות, ועוד. כידוע, האצטדיון בחיפה הוא על שמו של אביו של עופר, סמי ז"ל, ולאחרונה הוא אף נכנס כשותף בקבוצת הפאר הספרדית אתלטיקו מדריד לאחר שהשקיע בה עשרות מיליוני דולרים.
את ההודעה על החלטתו לתמוך בקבוצת מ.ס דימונה, העביר עופר לראש העיר ביטון הבוקר, תוך שהוא נמנע מלנקוב בסכום כספי כלשהו, אבל כן הדגיש כי התמיכה תינתן החל מהחודש הקרוב, קרי ינואר 2018. ראש העיר ביטון הודה לעופר על התמיכה המורלית והכספית, ואף הביע את תקוותו כי התמיכה תתרחב גם לענפי ספורט אחרים.
ביטון: "אני מודה לידידי עידן עופר על הפרגון והתמיכה, ואני מאמין כי תמיכתו הנה עוד נדבך חשוב ביישום הציונות בנגב. אני מאמין שגם רעיונות אחרים שהעליתי והצעתי, יתקבלו על ידו בעין יפה בבוא הזמן. מ.ס דימונה ראויה לכל תמיכה, הן כדי לשרוד והן כדי להמריא מעלה במעלה הטבלה ובמעלה הליגות".