בווידאו: אלמוג כהן בראיון ל"טוכמן וחמי"
האם הפועל חיפה תצרף בקרוב זר חמישי? המדורגת שנייה בליגת העל הודיעה היום (ראשון) כי ביממה הקרובה ינחת בארץ הבלם/קשר המקודני ריסטו מיטרבסקי. השחקן בן ה-26 התיר לאחרונה את חוזהו באיסטרה הקרואטית שנקלעה לבעיות כלכליות, והוא שחקן חופשי שיכול לחתום בכל קבוצה עוד לפני פתיחת חלון ההעברות של ינואר. מיטרבסקי, שערך בעבר גם שתי הופעות בנבחרת מקדוניה הצעירה, יגיע לשבוע התרשמות ויעבור בדיקות רפואיות, כשלאחר מכן צפויה הפועל חיפה לנהל עמו משא ומתן על חוזהו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
במועדון הבהירו כי יצרפו בימים הקרובים שחקן אחד או שניים בעמדות הקישור וההתקפה כדי לעבות את הסגל. אחד המועמדים הוא אחמד עאבד, שחקן הכנף של עירוני קרית שמונה, שעשוי להצטרף לקבוצה מהכרמל אם ישוחרר ללא תמורה בינואר.
מי שמאוכזב מאוד ממעמדו הוא הישאם כיוואן. הקשר לא נכלל בסגל למרות שלניר קלינגר לא היו מספיק אפשרויות בהתקפה והוא עשוי ליזום שיחה עם יואב כץ בנוגע למצבו. אתמול זה בא לידי ביטוי בשני חילופים בלבד שערך המאמן מכיוון שלא היה לו שחקן התקפה אחר על הספסל מאחר וגם מאמון קשוע עדיין לא כשיר במאת האחוזים.


