מגן הפועל אשקלון אלעד גבאי, עבר היום (שני) בהצלחה ניתוח לשחזור הרצועה הצולבת. המגן ישתחרר הערב או מחר בבוקר לביתו ובקרוב יחל בתהליך ההחלמה שצפוי להימשך כשישה חודשים לערך. גבאי הגיע לאשקלון בקיץ והיה מהשחקנים הבולטים של יובל נעים עד שנפצע.
מי שהוחתם במקומו של גבאי הוא אייל משומר, שערך היום אימון בכורה במועדון. מעבר למשומר יובל נעים רוצה לצרף עד תום חלון ההעברות בינואר עוד לפחות שלושה שחקנים, אחד בהגנה, אחד בקישור ואחד בהתקפה. כזכור, גם טל איילה קרע את הרצועה הצולבת וסיים את העונה.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


