חשיפה: חצי מיליון שקלים שאמורים היו לעבור לקופת הפועל תל אביב, הגיעו לחשבון הבנק של הבעלים לשעבר של המועדון, אמיר כבירי. מדובר בחצי מיליון שקלים שהועברו על ידי קופת הכרטיסים לאן, והיו מיועדים למועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
לא מעט שערוריות נקשרו לאותו כבירי, שהביא את הפועל תל אביב לפירוק בבית המשפט, אבל הסיפור הזה הוא אחד הקשים שבהם. הכל התחיל במרץ 2016. הבעלים של קופת לאן, אבי מסינג, העביר שני צ'קים בסכום כולל של מיליון שקלים לטובת הפועל תל אביב על חשבון העונה הבאה, כלומר עונת 16/17. הצ'קים אמורים היו להיפדות באוקטובר 2016, לפני כשנה, כפי שנכתבו במקור. אלא שלהפתעת מסינג, הוא גילה כי צ'ק אחד, על סך חצי מיליון שקלים, כלל לא הגיע לקופת הפועל תל אביב, אלא הופקד ישירות אצל אמיר כבירי בחשבון.
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
רונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך
חשוב לציין, כי כבירי כלל לא המתין שהצ'קים יגיעו לתוקפם המקורי, ובאותו חודש מרץ 2016, סמוך לקבלת ההמחאות ממשרד לאן, הוא ניכה אותם בחברה לניכיון צ'קים, שגבתה עבורם ריבית גבוהה מאוד. לדברי אנשים המכירים את הסיפור, מסינג עצמו זעם מאוד כאשר גילה שהצ'קים הגיעו לידיים פרטיות של הבעלים לשעבר. עדיין לא ברור אם מסינג יבחר בהליך משפטי אישי כנגד כבירי או שימתין לראות כיצד יסתיים ההליך המשפטי כנגד הקבוצה בפירוק.
כזכור, מפרק הפועל תל אביב, עו"ד שאול קוטלר, אמור לסיים את חקירת ההתנהלות הכספית של הפועל תל אביב בקרוב מאוד, ולא ברור עדיין אילו מסקנות יגבש מחקירתו ומה ימליץ לבית המשפט.
תגובת אמיר כבירי: "אין באפשרתנו לתת מענה לעניין בזמן כה קצר. יחד עם זאת לא הייתה זליגה של כספים מהפועל לכבירי, ההפך הוא הנכון".


