אכזבה גדולה נרשמה אתמול (ראשון) בבני יהודה אחרי ההפסד 2:0 למכבי תל אביב. "יצאנו פראיירים", אמר אחד השחקנים אחרי המשחק. "קיבלנו גול מכלום. חבל, כי זו לא אותה מכבי של השנים האחרונות. היינו שווים לפחות נקודה".
מעבר לאכזבה על ההפסד, הכתומים זעמו אתמול על השופט אלי חכמון, שבמקום לשרוק לעבירה על סף הרחבה רגע לפני סיום המשחק, אפשר לסגנית האלופה לצאת למתפרצת ולקבוע את תוצאת הסיום. "אף אחד לא יודע מה היה קורה, אבל זו הייתה עבירה ברורה. נמאס שהשופטים הולכים עם הגדולות כל הזמן", אמרו בקבוצה.
בנוסף לאלה, בבני יהודה יודעים שיש להם בעיה במרכז המגרש. בקבוצה טענו אמש שחסר עוד קשר אמצעי שיניע כדור ליד רועי גורדנה, שממשיך לקבל מחמאות על היכולת שהוא מציג מתחילת העונה.
גורדנה עצמו אמר בסיום המשחק: "לא רוצים מחמאות, נמאס לנו מהמחמאות, לא רוצים את זה יותר. אנחנו רוצים להיות קבוצה שעושה חיים קשים לכל קבוצה בליגה ושלוקחת נקודות. שיחקנו טוב, נראינו טוב, הגענו גם להזדמנויות לא רעות, את המחמאות נשאיר בשבילכם. היה חסר לנו הגרוש ללירה. לדחוף את הכדור פנימה, חצאי מצבים כאלה של כמעט, שלא סיימנו אותם טוב, לא הלכנו מספיק טוב לכדור, לא הלכנו מספיק חזק, ואני מדבר על כל הקבוצה, לא על אף אחד ברמה האישית. נצטרך להשתפר עוד קצת בהתקפה, בקטע של הגולים והסיומת ואני מקווה שזה ישתפר במשחקים הקרובים".
עוד בנושא
אתמול בליגת העל: מכבי תל אביב ניצחה 0:2 את בני יהודה
אבוקסיס אחרי ההפסד: "גאה מאוד בשחקנים"
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
