עירוני קרית שמונה מנהלת במגעים מתקדמים עם הקשר גרגור בריינבורג שהיה מועמד לקבוצה במהלך פגרת הקיץ. בריינבורג, שחקנה של נבחרת ארובה, היה על סף סיכום במועדון בפגרה אך לא חתם בסופו של דבר וכעת המגעים בין הצדדים התחדשו. בריינבורג מעוניין להגיע לקרית שמונה אך המועדון ההולנדי שלו מערים קשיים על שחרורו ובקבוצה של איזי שרצקי מקווים לפתור את העניין בתוך 24 שעות. במידה ועסקת בריינבורג תושלם מי שישוחרר יהיה דידייה ברוסו שעשוי לעבור למ.ס. אשדוד.
עסקת השאלתו של שגיב יחזקאל לעירוני קרית שמונה סוכמה היום, והשחקן יעבור לקבוצה של חיים סילבס. אחרי שפרטי העסקה סוכמו בין הקבוצה הצפונית למכבי תל אביב, הקבוצה של איזי שרצקי הודיעה היום רשמית כי יחזקאל חתם בהשאלה עד תום העונה.
לוואלה! ספורט נודע שבניגוד לעסקאות השאלה קודמות שנעשו בין הקבוצות, הפעם לקרית שמונה לא תהיה אופציה קבועה מראש לרכוש את יחזקאל בסוף העונה, ואם שרצקי ירצה לרכוש אותו הוא יצטרך להיכנס למשא ומתן מול מכבי תל אביב בסוף העונה.
עוד בנושא
עירוני קרית שמונה: יוגברו המאמצים לצרף את שגיב יחזקאל
יונתן כהן האריך חוזהו והושאל לבני יהודה: "יוצא לשנת התחשלות"
מכבי תל אביב: מרבית הסעיפים בעסקת חוסה רודריגס סוכמו, ההחלטה היום
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר
קרית שמונה תשלם כ-40 אלף שקל עבור שאילתו של יחזקאל, כאשר השחקן יקבל את משכורתו באופן מלא מהקבוצה הצפונית. כמו כן, חוזהו של יחזקאל בסגנית האלופה מורכב ממשכורת בסיס ופרמיות על נקודות. יחזקאל הסכים לוותר על הפרמיות ולעבור לקרית שמונה עם משכורת הבסיס בלבד, בשל הרצון לקבל דקות משחק רבות העונה ומתוך ההבנה שגם ככה הוא לא צפוי לקבל יותר מדי הזדמנויות בקבוצתו הנוכחית, מה שבכל מקרה ימנע ממנו לקבל פרמיות. יחזקאל שוהה בחו"ל ויחזור היום בלילה.
לידיעה הראשונית בוואלה! ספורט על מועמדותו של שגיב יחזקאל לקרית שמונה
(עדכון ראשון: 14:00)